Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy 20 éves srác 15-16 éves csajokkal jár?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 13:37
1/12 anonim válasza:
Dehogy, jó is a friss husi. Meg gondolom a korodbeliektől rettegsz.
2/12 anonim válasza:
Ha már hozzájuk nyúlsz az már biztos:D
De valamilyen szinten igen gáz
3/12 anonim válasza:
attól függ, hogy milyen a csaj. mert ha csak az új frizurájáról tud beszélni, meg az új körméről, akkor felejtős. mert egy 20 éves férfi már lassan dolgozik, kezdi megismerni az élet igazi oldalát. míg egy 15 éves csaj? necces. de vannak érettebb lányok is, akikkel bármiről eltudsz beszélgetni. ez tényleg csaj függő.
4/12 anonim válasza:
15 évesen jöttem össze a 19 éves pasimmal. Ez hasonló kategória. Már lassan 3 éve működik. Szóval nem, szerintem nem az.
5/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Az viszont nem hogy az ilyen korú lányok inkább a 24-25-26 éves férfiakhoz vonzódnak.
6/12 anonim válasza:
Szerintem gáz. A saját korosztályod nem áll le veled?
7/12 anonim válasza:
Emberek, nektek még nem tűnt fel, hogy egy jól működő párkapcsolatban a lány általában 2-4 évvel fiatalabb. Miért lenne gáz, jajjistenemmár.
8/12 anonim válasza:
Nekem apa azt mondta, hogy egy 4-5 évnek azért kell lennie egy fiú, és egy lány között, és szerintem is ez teljesen normális !
9/12 anonim válasza:
Miért lenne ciki!ne hallgass a sok hü....e! én 22 vagyok,a párom 33.És nagyon jól megvagyunk.Nem az életkor számít.Na jó,azért egy 40évessel ne nagyon próbálkozz:-)
10/12 anonim válasza:
Kell a néhány év korkülönbség, de ebben a korban MÉG sok az a 4év...5-6 év múlva már teljesen oké. Szerintem a legtöbb 15-16 éves lány még nagyon éretlen. Persze tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!