Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy átlagos nőként 10/10-es barátotok volt? Hogyan éltétek meg?
A mostani barátom olyan, aki szinte minden lánynak bejön, nem kell tennie semmit és már levett a lábáról bárkit. Én viszont átlagos vagyok, a szépségem relatív, van, akinek bejövök, van, akinek nem. Nem vagyok az a tipikus jó csaj.
Aki volt már hasonló szituációban, hogy élte meg?

Nem osztályozgatok embereket.
De ha neked így könnyebb.
Volt, rettegtem, hogy elszeretik tőlem. Legszívesebben bezártam volna egy szobába.
Kölcsönös volt a szerelem mindkettőnk részérőlDe aza arohadt pénz választott el minket. Az, ami egyikünknek sem volt. Így nem tudtunk összeköltözni és családot alapítani. Ő küldött el.
35N
#1 Mondjuk úgy 10-ből 9 lánynak bejön, a haverja is mondta, hogy mennyire könnyen megy a barátomnak a csajozás és kérte, hogy tanítsa.
Meg olyan tipikus ideál, ami ritkán nem jön be valakinek. Nőben is van ilyen, férfiban is van ilyen.

Lehet csak te látod magad átlagosnak.
Amúgy nekem is volt olyan, hogy barátomat, vagy a kiszemeltemet 10/10 modellnek gondoltam, más meg közölte " ilyen nyomik jönnek be?".

Az én kiszeltemért majdnem minden csaj odavan,valószínű a sok pénze miatt,de ő elküldi a csajokat.
Én se vagyok szerintem egy nagy cucc,ezért is vagyok kiakadva sokszot mikor a pasik olvadozva néznek rám.Nem szeretem ezt a szitut.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!