Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, alig 1 hónapja vagyunk együtt. Még össze sem jöttünk, azóta napi szinte 24 órában csetelünk, nap közben nem folyamatosan, de óránként írunk valamit, hogy mi van velünk, mit csinálunk.

A hosszú hétvégére elment Balatonra, családi összejövetelre. Szombat, vasárnap is végig cseteltünk. Tegnap óta viszont semmi. Az utolsó üzenetemet még csak el sem olvasta, pedig többször is elérhető volt azóta. Se tegnapi "jó éjt", se mai "jó reggelt" üzenet, amik amolyan szent dolgok voltak, ha nem együtt aludtunk.

2019. aug. 20. 09:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na, írt. Azt mondta, hogy azt az üzenetet nem kapta meg (pedig nálam megjelent a "kézbesítve"), ilyen van? És hogy aggódott, hogy mi van velem. De ha aggódott, akkor vajon miért nem írt vagy hívott?
2019. aug. 20. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Amúgy, ami az elején van nonstop írkálás és egymáson lógás, nem marad úgy végig. Ebből nem kell ügyet csinálni.
2019. aug. 23. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, mert ha nem kapta meg, akkor legkésőbb este írt volna, hogy miujság, mert nyilván nem strandoltok egész éjszaka. Őszinte legyek, nekem valami itt furcsa.

30n

2019. aug. 23. 15:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Azóta szakítottunk, kiderült, hogy az exével volt.
2019. aug. 23. 17:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda? Hogy került a Balatonra az exe? Mit csináltak?
2019. aug. 23. 20:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD éreztem, hogy valami nem százas, nagyon hirtelen nagyon másképp viselkedett!
2019. aug. 23. 21:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Azt én sem tudom pontosan hogyan került oda, de ott volt. Minden bizonnyal a hátam mögött tartották a kapcsolatot.
2019. aug. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!