Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom viselkedése?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok a párom 26, egy éve együtt vagyunk, nem volt valami túl komoly a kapcsolatunk viszont mostanra már az lett. Szeretem, és tudom hogy ő is szeret. De az a probléma hogy állandóan kritizál. Magas vékony vagyok fenekem és a mellem is ideális én úgy gondolom, meg vagyok maggamal elégedve, (nem vagyok az a hűha de brutál jó nő, de sokan meg néznek és dicsérnek) A párom viszont állandóan kritizál, amikor össze jöttünk azt akarta szedjek fel pár kg-t, ez meg is volt, amikor fel szedtem egy kis plusz kg-t azt kérte fogyjak le, meg történt. Most pedig azt hallgatom tőle amikor meg voltál hízva jobb volt a melled és a feneked is. Állandóan edzeni küld és hogy kezdjek valamit a mellemel hogy feszesebb legyen. Más csajok után nézelődik állandóan, közösségi oldalakon is modell nőket lájkol nagy fenék és nagy mellel, engemet ez zavar és említettem is már neki egy jó párszor, a válasz annyi volt azért lájkolja hogy lássam én is és hogy próbálkozzak én is úgy ki nézni mint azok a nők, hiába magyarázom neki hogy azok csak képek és nem a valóság, és hogy ne gondolja hogy azoknak a nőknek természetes mellük van. Az utcán is ha el megy egy jó kinézetű nő a szeme egyből a fenéken és a melleken van, nem állítom hogy én nem nézem meg a jó pasikat de én nem adom a tudtára és nem mondom ki neki hogy nézd már mennyire szexi, ő viszont ki mondja nekem és evvel úgy érzem hogy teljesen le alacsonyít. Kezdem el veszteni az önbizalmamat mellete. Normális dolog ez az egész? Vagy én viszem túlzásba nagyon?2019. aug. 18. 23:30
11/11 anonim válasza:
Sok türelmed van de komolyan mondom! A pasid nem normális, szerintem enged meg neki hogy nélküled álmodozzon csak tovább másokról! Mert aki igazán szereti a masikat az nem bántja folyamatosan a párját és nem akarja folyamatosan megváltoztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!