Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiaknak jó érzés hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak jó érzés hogy a párkapcsolatokban ők viszik a nehezebb részt, nekik a nehezebb szerep?

Figyelt kérdés

Egy kapcsolatban ugy a férfi keresi a kenyeret általában inkább ő védelmezi a nőt.

A férfi az irányító dominánsabb határozottabb, ha valami probléma van akkor ő oldja meg leginkább a gondokat stb.

Egy nő ugye mit csinál megteremti az otthon melegét, várja a férjét szeretetben, kedves vele, takarít moss főz.

Nem tudom de valahogy szívesebben csinálnám a női szerepet valahogy könnyebb mosni főzni takarítani és szeretni kedvesen a páromat mint a nehéz problémákat megoldani a munkahelyen reggeltől estig gürizni hogy a családnak keressem a pénzt.

2019. aug. 18. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Valami hasonlót akartam kérdezni, mint a #9-es.

Kérdező, te melyik évszázadból jössz?

Manapság a nők 90%-a dolgozik. Ahogy én is.

Nekem, mint dolgozó nőnek úgy telnek a napjaim, hogy reggel elmegyek dolgozni. Gyakran napi 10-12 órát vagyok a munkahelyemen. Ott nem kötögetek, hanem "keresem a kenyeret". A munkahelyemen nap, mint nap problémákat kell megoldanom és elég nagy a felelősségem.

Munka után hazamegyek, elvégzem a házimunkát, megfőzök, takarítok, mosok, vasalok, intézem a csekkeket. És persze várom haza kedvesen a férjemet, akinek megvan az otthoni teendőkből a maga feladata.

Szeretem a munkámat, de néha szívesen csinálnám azt a női feladatot 1-1 hétig, amit leírtál.

2019. aug. 18. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
Jó mert nincs türelmem gyereket nevelni.
2019. aug. 18. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
97%
Te az'50-es években élsz vagy a cigánysoron? A legtöbb nő, akit ismerek, nem htb, a legtöbben ugyanúgy dolgoznak, mint a férfiak. Aztán amelyik szerencsétlenebb, az viszi MELLETTE az egész háztartást otthon, mert beleverte a családja meg a pasija, hogy az női munka.
2019. aug. 18. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem ismered a Kinek nehezebb a dolga? című mesét? Ajánlom figyelmedbe.
2019. aug. 18. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!