Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban helyénvaló ha így kezelik a pénzügyeket?
Na, ezért van manapság annyi válás és szakítás, mert a felek lusták egymással őszintén és nyíltan kommunikálni.
Tudod, hinni a templomban kell. A valóságban kommunikáció van!
Nem tudom,mit nyafogsz. Ha elváltok, felezitek a megtakarítást.
Amúgy meg menj el másik munkahelyre, ahol többet keresel. Ne várd, hogy a szádba repüljön a sült galamb.
tessek elmenni másik munkahelyre.. kész.
vagy beszéld meg vele.
Nagyon nem sportszerű, amit csinálsz! A férjed 3x annyit keres, mint te, és sajnálod, hogy költ a gyerekeire.
Mit csinálnál akkor, ha ugyanannyit keresnétek, közös lenne a kassza, és ő abból 3 gyereket támogatna, plusz a szüleit? Akkor is akarnád a közös kasszát???
Minden házasság más, és mindenhol úgy kezelik a pénzt, ahogyan a helyzet kívánja. Ti nem vagytok abban a helyzetben, hogy fair legyen közös kasszázni. Neked is van máshonnan gyereked, neki is vannak máshonnan gyerekei. Ő megkeresi a rájuk valót, te nem keresed meg a sajáidra valót, plusz a házimunkát is azért csinálod, mert juttatást vársz érte.
Ha nem tetszik a helyzet, válts munkahelyet. A pasid simán ki fog fizetni néhány ezer forintot egy takarítónőnek, és legalább nem kell majd hallgatnia a mártírkodásod. Az én pofámról mondjuk lesülne a bőr, ha a férjem szemére hánynám, hogy miért nem pucol ablakot. Rengeteg minden mást cserébe ő intéz, csak ugye az sokaknak fel sem tűnik, ha a férjük levágja a füvet, elugrik a boltba, megsétáltatja a kutyát, fizeti a csekkeket, visz nyaralni, stb... Lehet, hogy én gondolkodom maradian, de én örömmel főzök a családomra, és boldog vagyok, ha jóllakottan állnak fel az asztaltól. Hogy kupi van vacsora után?
Természetes.
Lehet egyedül is élni, és akkor nem lesz rendetlenség a lakásban, és a pénzügyekből sem lesz vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!