Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudom megnézni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom megnézni, hogy a párom chatel-e Messengeren titkos ablakban?

Figyelt kérdés

Van ez a hülye új funkció, hogy lehet titkos beszélgetést nyitni, sőt, még időzítő is van az üzik automatikus törlésére... (tiszta undorító különben)

És idegesít, mert naponta többször fent van chaten negyed-fél órákat, úgy, hogy nekem sokszor nem is válaszol 😏 És tudom, hogy nem csak azért zöldít neki a chat, mert be van kapcsolva a net. Csak akkor zöldít, ha Facebookon a játékra pontokat aktivál (ez pár másodperc) vagy ugye nyilván valakivel chatel...

Köszönöm a válaszokat (a kérdésemre!)

2019. aug. 16. 21:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az elmebeteg, aki mondja 🙃😚😉
2019. aug. 18. 13:50
 12/15 A kérdező kommentje:

Amúgy tök mindegy, itt nem lehet jó kérdést feltenni 😅

"Megcsaltak, mit csináljak?" - Máskor legyen több eszed, és legyél résen, te hülye liba!

“Zavar a ... a páromban/párkapcsolatban, gyanakszom, aggódom, mit csináljak?" - Hát, beszélgessetek! Úgynevezett >kommunikáció<, kisnagysága!

"Oké, elmondtam a páromnak, elmagyarázta, így és így volt stb..." - Te elmebeteg vagy...

Haters gonna hate 🤷‍♀️🤷‍♀️🙈🙈🙃🙃

2019. aug. 18. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Legközelebb ajánlom a tini kategóriát. Ott erre tuti vevők. Arról meg nem mi tehetünk, hogy szar emberrel vagy szar kapcsolatban és ahhoz is éretlenek vagytok.
2019. aug. 19. 09:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Okés, köszi szépen 😘
2019. aug. 19. 10:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Erre mit kéne írni, komolyan? Nem beteges, egészségtelen dolog szerinted percre pontosan figyelni, hogy mikor aktív?

Foglald le magad valamivel az üres óraidban, ne pazarlod ilyen hülyeségekre a drága időd, mint nézni, hogy mikor aktív. Jesszus.

Egyébként az egyik telefonomon ha be vagyok lépve, akkor 0-24 aktívnak mutat, volt többször, hogy hajnalban írtak, hogy miért nem alszom. Miközben az igazak álmát aludtam.

Ennyire megbízható, felesleges pörögni rajta.

Csináljátok több programot, legyetek többet együtt, ne ilyen hülyeségeken agyalj, hogy miért nem ír vissza 15 percig. Meg fogja unni hidd el ő is, ha nem fejezed be.

2019. aug. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!