Manóka66 kérdése:
Help! Hogyan tudom megnézni messengeren a jelszavamat? Elfelejtettem, de telóról be vagyok jelizve, és most telót cseréltem és nem tudok az újba bejelentkezni. :_ (
Figyelt kérdés
Emailt 1000éve nm használtam,nem opció,hogy kérjek új jelszót mert oda is elfelejtettem.
Lécci segítsetek!!!!
Köszönöm előre is! XO
2018. aug. 4. 23:01
2/4 anonim válasza:
Jelizés, meg szomorú smile, jézusom...
Talán ezen a linken érdemes próbálkozni, de nem hiszem, hogy sikerrel jársz e-mail nélkül.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ehez is mail kell. :( Nem tudsz más megoldást?
2018. aug. 4. 23:59
4/4 Classical válasza:
Számítógépen nyisd meg a facebook.com -ot. A bejelentkező sszövegdobozok alatt van olyan link, hogy elfelejtett jelszó. Ha megadtad a Facebooknak korábban a mobilszámodat, akkor oda is tudnak kódot küldeni SMS-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!