Az ingyenes diák office-nál elfelejtettem a jelszavam és nem tudok bejelentkezni. Mit csináljak?
Nekem is ez a problémám. A Microsoft nem tudja visszaállítani a jelszót, mert a tisztaszofvteres fiókok nem az hatáskörük, ezt másnak válaszolták. Vannak a tisztaszoftver oldalon ügyfélszolgálatos elérhetőségek, de egyiken sem tudtam elérni őket és az emailre sem válaszolnak már több mint egy hete. Kétségbe vagyok esve, mert nagyon kéne a fiók, de egyelőre nem találtam megoldást. :( szólj, ha neked végül valahogy sikerült kideríteni.
Esetleg, a böngésződben a beállításokban valahol találsz olyat, hogy jelszavak kezelése, ott megtalálhatod, ha lementetted. Hátha meglesz :)
Szia! Ezen a linken tudsz új ideiglenes jelszót igényelni, amit utána meg kell változtatni az első bejelentkezésnél.
Ha mégsem sikerült, akkor az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálata illetékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!