Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok? Mit tennétek a helyembe? Hogyan kezelnétek? És most nem azok a sablon dumák érdekelnek, h hagyjam a fenébe, keressek mást, stb. Hanem ha tényleg szeretem, és vele akarok lenni, mit tegyek!
A helyzet a következő...
Párom betegesen féltékeny,olyannyira h ha már pl egy ffi munkatársam az ismerősöm lesz facebookon, akkor hisztizik, h azonnal tiltsam le!
Ha nem teszem, akkor nekem ez a pasi biztos fontosabb, mint ő ...
Rosszabb esetben szakit velem, mondván ,h én nem tudok viselkedni, és ez egy komoly kapcsolatban nem megengedett....
Ha már egy pasi egy v több képemet lájkolja facebookon, akkor az biztosan megakar d"""ni, és én tegyek ellene, úgy h tiltsam le az illetőt, stb ....
nem a kollégádat kellett volna letiltani, hanema párodat kidobni.
nem sok eszed van, ne hari.
csak az ostobák ragadnak benne ilyen bántalmazó kapcsolatba, hiába mondjuk neked a jót.
#21: Az átlagosnál magasabb intelligenciám van, de éveket húztam le bántalmazó kapcsolatban, és mivel valószínűleg lövésed nincs, hogy milyen, inkább hallgass, az is jobb, mint az áldozathibáztatás.
Kérdező, hiába kéred a véleményünket, az egyetlen ember, akivel közös nevezőre kellene jutnod, az a párod. Te is tudod, hogy nem fog menni, hiába szereted, idővel el fogtok jutni egy szintre, ahonnan nincs visszaút. Kitartás, csak annyit tegyél meg, hogy amíg durva vitáitok vannak, nem vállalsz vele gyereket vagy közös hitelt.
Azzal, hogy letiltottad a kollégádat, gyakorlatilag elismerted, hogy neki van igaza. Pedig nincsen. Nincs joga elidegeníteni az ismerőseidtől. Márpedig lassan ez lesz. Ez a célja. Ha eléri, hogy letilts mindenkit, akkor elfogynak az ismerősök és marad ő. Tipikus bántalmazó kapcsolat, amelyben mindent ő akar uralni. Mióta vagytok együtt?
Ha nem akarod, hogy azt mondjuk neked, hogy hagyd el, mert ez így nem normális, akkor két dolgot tehetsz.
Ráveszed, hogy kérjen segítséget pszichológustól, hátha sikerül megtalálni a féltékenység okát, vagy törlöd magad a közösségi oldalakról, időben hazamész a legrövidebb úon a munkahelyedről és felkészülsz arra, hogy hét lakat alatt fog őrizni.
Számomra nincs az a csodálatos, kiváló fickó a világon, aki érne annyit, hogy korlátozzák a szabadságomat. Ha neked ér ennyit ez a férfi, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!