Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ugye nem baj ha a barátotok kicsit agresszívebb típus?
Figyelt kérdés
Könnyen ideges lesz, és olyankor nagyon agresszív, tárgyakat dobál, nekimegy a másiknak, vagy magában is kárt tesz, és nagyon csúnyán beszél ilyenkor.
Ez ugye elnézhető?
2019. aug. 15. 11:32
11/17 anonim válasza:
Másoljam be az ottani válaszom, hogy ez nem "kicsit agresszív", hanem konkrétan elmebetegnek írod le a kérdésedben?
Ennek lenne értelme?
Azt hiszem nem!
12/17 anonim válasza:
ohh már hogy lenne baj :) az se gond ha néha fejbe rúg.. sőt, még örülök is neki!
13/17 anonim válasza:
Én elnézem, ha tőlem 3000 kilométerre van és nem az én pasim.
14/17 anonim válasza:
Az ilyen férfiviselkedést otthon érdemes gyakorolni, ahol tanultad és akik erre neveltek, elfogadták, biztos nagy sikered lesz. Párkapcsolatban szerintem nem érdemes.
15/17 anonim válasza:
Nem elnézhető. Nagy ívben kerülöm az ilyen alakokat.
16/17 anonim válasza:
Nekem zéró toleranciám van a férfi agresszivitással kapcsolatban, úgyhogy nálam ez egy másodpercig sem működne.
17/17 anonim válasza:
"Izgalmas, magabiztos és kiáll magáért és a szeretteiért"
Ez hogy jön az agresszivitáshoz? Az a baj itt sokakkal, hogy meghallanak EGYETLEN tulajdonságot, és hozzáköltenek vélt hasonló tulajdonságokat, és kizárnak olyat, ami nem az ellentetje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!