Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátom 20. szülinapjára? Fiuk ti minek örülnétek? (bővebben lent)
még csak 2 hónapja vagyunk együtt,nem szeretnék valami nagyon érzelgőset,de azért valami ide illőt,hogy tőlem kapja de még nem vagyunk régtől..fuh ez nehéz:)idaig exem szülinapja akkor volt,mikor már régebbtől együtt voltunk és könnyebb volt valami személyeset venni..de most fogalmam sincs:)
Főleg fiuk véleményére vagyok kiváncsi,kinek mi tetszene ienkor,de lányok válaszát is várom!:)
Előre is köszi!:) 17/L
A világ legfinomabb pálinkájának, az eperfa gyümölcséből készített szesznek 99%, hogy örülne!
Ha van kocsija, akkor egy rendszámot vegyél neki, amin rajt van a keresztneve, mellé egy bólogatós kutyát :D :)
Őszintén szólva, nem tudom... azt se tudom, én minek örülnék igazán, de én bárminek örülnék, amit a bnőmtöl kapnék...:)
És én ennek a kettőnek is igazán örülnék...:D :)
Nefürgyé le. :D
Sztem vegyél valami szexi fehérneműt ;) a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad.
Én pl örülnék egy finom vacsorának kettesben utána pedig egy kellemes dugás jól esne. :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!