Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 2fiu. Akinek tetszem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2fiu. Akinek tetszem az eggyikkel járok és a másikkal körübelül egy hónapja szakítottunk. és ő még mindig szeret. és szeretné ha az övé lennék. De én nem tudok választani közöllük!?

Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
És miből gondolod hogy mi tudunk helyetted dönteni, amikor semmit se tudunk se rolad, se a pasidrol , se a volt pasidrol, se a mostani kapcsolatodrol, se a volt kapcsolatodrol, se azt hogy kibe vagy szerelmes, se azt hogy miért szakitottatok, se azt hogy miért vagy itt?
2008. nov. 14. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Szóval egy kicsit bővebben!!!

vagy dönts te, nem sokat segíthetünk így!

2008. nov. 14. 23:23
 3/3 A kérdező kommentje:

egy iskolába járok min a 2 vel

de nnem tudom mik az érzéseim egyszer ezt érzem egyszer meg azt

a régi kapcsolatom kicsit idéglenes volt....tehát szégyenlősek voltunk...

most rájöttem hogy meik a jobb de az a baj hogy szégyenlős vagyok de ha kettesbe vagyunk vagyis iskolán kívül bátrabb vagyok mindig beszélünk a suliba és mögöttem ül és mindig hátra nézek mosolyog meg elkezdünk bexélgetni segítünk ha felel valamelyikünk tehát így össze tartunk.... de amit nagyon utálok hogy van eg y lány az oszt társunk ő is de nagyon rá van állva én meg mondtam neki hogy ez engem zavar...azt mondta megérti...de azóta gyengítet egy kicsit...

de mit tegyek h ne legyek szégyenlős?:S

2008. dec. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!