Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én várok túl sokat tőle? Vagy ez normális?
Segitsetek,annyira magam alatt vagyok:(
Fél éve van egy kapcsolatom.DE!!! Csak hétvégén tudunk talizni a munkája miatt (egyenlőre).Mindig itt van péntektől vasárnapig.Most is itt volt,de hazament,mert otthon disznótoroznak, és este 5re megy szalagtűzőre egy csajnak:@
Most én nekem esik nagyon szarul hogy nem hivott,se a disznótorba,se a szalagtűzőre.Én ugy tudom hogy a párjával szokott az ember menni.Jó,mondjuk engem nem ismer a csaj,és nem is hivott meg,de akkor is...
Miért érzem ugy hogy nem akar velem lenni,annak ellenére hogy egy hétig nem látott?? És kérdeztem hogy vasárnap átjön e,mert 5km-re lakik tőlünk,azt mmondta hogy 50%,mert este megy vissza a munkahelyére.De délbe vagy mit tudom én átjöhetne.A másik az,hogy nem rég vettem neki ékszert,és nem hordja,mondván hogy kicsi,és nem akkora hosszú mint a többi a nyaklánca.kb 5cm-el ha kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!