Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Lehet hogy vége?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lehet hogy vége? Tapasztalatok? Hogyan hozzám rendbe?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a baratommal. Én már úgy érzem ideje lenne lépni valamit előre, csak fejezzem be a sulimat, vagyis eskuvore. Akárhányszor beszélgetünk a jovorol ő mindig eltereli a témát. Annyira szeretem őt, viszony úgy látom hogy ő nem tudja kimutatni az utobbi idoben. egyértelműnek veszi hogy én vagyok neki,mivel 5 év óta a seggét nyalom kábé szó szerint, ő meg akkora hangulatember hogy általábanem nem tudja kimutatni az érzelmeit. Lehet már nem szeret? Akármikor felhozom ezt mindig mérges lesz hogy miket beszélek? Ha a jovonkrol kezdek beszélni csak terel, és nem osztja meg velem hogy mik az ő tervei, ám mással igen. Régebben már mondta hogy én vagyok neki az igazi, ám ahogy egyre közeledik hogy befejezzem a sulit és elvehessen, mintha ki akarna bújni.

Annyira fáj ez...úgy érzem csak én akarom ezt az egészet. Úgy érzem én mindent megteszek érte, próbálom mindig felviditani,meghallgatni, támogatni, am én alig kapok belőle vissza valamit. Barmit megtennek erte, mar ismerem minden porcikajat, rezzeneset, am ezt o semmibe veszi.Most is már dolgozom és arra gondoltam, hogy a közös jovonkre teszem el a pénzt , neki pedig eszében sincs ilyesmi pedig évek óta dolgozik.

21L, ő pedig 25.

2019. aug. 9. 23:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#8 Nézd, feltettél egy kérdést, kaptál rá válaszokat és ahogy nézem a válaszolók nagy része velem együtt 30 felett jár.

Lehet hogy több tapasztalatunk van az életről meg úgy általánosságban a párkapcsolatokról.

Nekem is volt tini kapcsolatom 17 éves koromban 3 évig. Utólag csak mosolygok rajta milyen "komolyan" vettük az életet és még tervezgettük a gyerekünk nevét is :) Aztán persze hogy semmi nem lett belőle.

Utána jöttek a komolyabb kapcsolatok. Az utolsónál már a gyerek és az összeköltözés saját családi házba is be volt tervezve. Mégsem jött össze mert a másik félen érződött hogy határozatlan még évek után is. Jobban bejött neki ez a kötetlen kapcsolat.

Le is lépett 4 év után.

Egy valamit megtanultam ez idő alatt, senkire nem lehet semmit se ráerőltetni. Vagy ha mégis sikerül akkor az is csak ideig óráig fog tartatni. Gondolom nem kell részletezni miért.

Valamiért a fiatal nők azt hiszik egy házassággal vagy gyerekkel egy életre magukhoz láncolják a férfit. Pedig az évtizedes minták egyáltalán nem azt igazolják. A társkeresőkön tonna szám találkozok fiatal egyedül álló anyukákkal, vajon miért?

Hidd el nekem hogy 25 évesen ennek a srácnak esze ágában sincs veled komolyabbat tervezni. Ő tökéletesen elvan ebben az állapotban, mivel mint írtad folyamatosan kinyalod a valagát.

Az meg rajtad múlik hogy továbbra is ebben a rózsaszín ködös kislányos álomvilágban ringatod magad, vagy megpróbálsz reálisan gondolkodni.

2019. aug. 10. 00:23
 12/21 A kérdező kommentje:
Hogy veszelted túl a szakítást utolsó? Nem tudom mit tegyek...félek az élettől nélküle. ..
2019. aug. 10. 00:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"5 év óta a seggét nyalom kábé szó szerint, ő meg akkora hangulatember hogy általábanem nem tudja kimutatni az érzelmeit."

Hát talán nincs is mit kimutatni. Régebben miből gondoltad, hogy szeret, mit csinált, amit most nem?

2019. aug. 10. 00:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem az utolsó vagyok, de az első lépés, hogy felkészülsz rá, hogy ne érjen meglepetésként, aztán majd mikor eljön a napja, alkalmazkodsz. Nagyon nem lesz hozzá kedved vagy motivációd, de maradj addig mindenképpen állva, míg nem tudsz újra jópofát vágni az élethez. Onnantól majd minden könnyebb lesz. Ezután csak annyi a feladat, hogy erre mindig emlékezz, aztán már nem esel többet kétségbe.

33/f

2019. aug. 10. 00:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

".félek az élettől nélküle. .."

Ekkora szükséged van valakire, akinek a sggét nyalhatod, amire ő nem reagál semmit, csak egy élettelen test?

2019. aug. 10. 00:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te rohadtul társfüggő vagy, az több, mint biztos.

És igen: te rontottad el, hogy csak te alkalmazkodtál hozzá, csak te ugráltál körülötte...

Legközelebbi hárításra csak annyit mondanék, hogy kap fél évet átgondolni, hogy mit is akar Isten igazából. Ha azt látod a reakciójából, hogy kiborul és puffog, dobd ki a francba, még újabb 5-10 évet ne pazarolj el a legszebb éveidből. Na meg ha fél év után is ugyanez, akkor vegyetek könnyes búcsút egymástól, ne húzzátok egymás idejét.

2019. aug. 10. 04:15
 17/21 anonim ***** válasza:
97%
Sosem leszel a felesége! Hisztis vagy. Ráadásul megunt. Egy kapcsolatban ketten szabad akaratból döntenek a házasságról. Nem a nő könyörög. Ez gyerekes. N
2019. aug. 10. 07:23
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen osztom a 11-es véleményét. Bár én 24 vagyok de rohadtul nem mennék hozzá senkihez. Te még csak 21 vagy a pasid se sokkal idősebb szerinted manapság ki házasodik tiniszerelemmel? Szinte senki. Ha még is akkor pár év és elválnak. Szerinted kinek nem volt ilyen nagy szerelme? Tervezget mindenki stb stb aztán ahogy irták 10 év múlva vissza gondolva rá eléggé vicces hogy anno miken nem járt az eszünk. De ez így van rendjén. Házasság valószínű nem lesz. Ha így sem vagytok már olyan nagy szerelmesek az esküvő után sem lesztek. Lényegében azért vagytok együtt mert megszoktátok egymást és mint írtad félsz nélküle. Valószínű ha szakítani akarsz akkor jön majd a nagy ígérgetés hogy tényleg elvesz csak ne hagyd el de ebböl vagy nem lesz semmi vagy tényleg elvesz de utána maga lesz a pokol mert valós hogy rosszabb lesz minden. Semmi értelme ilyen fiatalon házasodni. Lehet hogy a korodhoz képest érett vagy de ahhoz nem elég érett hogy össze házasodj egy olyan emberrel aki talán nem is szeret már. Most nem azért mert én olyan érett vagyok mert nem de ahoz eléggé hogy tudjam ne várjak csodát az esküvőtől egy alapból is sz**r kapcsolatban. Még pár év és mással boldogabb leszel.
2019. aug. 10. 08:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

" hangulatember hogy általábanem nem tudja kimutatni az érzelmeit. Lehet már nem szeret?"

Ha kábé semmibevesz, akkor ilyen után meg miért futsz. Ezeket nem lehet arra fogni, hogy csak izgul, meg fél az elköteleződéstől. Meg akit szeretek , afelé ki van mutatva. És nem kell semmit csinálni, elég egy nézés is. Amit nem kitalál, hogy "Én most szerelmesen fogok nézni", hanem az egész lénye ,ahogy viszonyul hozzád. Ha szeretne, azt egyértelműen éreznéd. Szerintem már rádunt, csak kapcsolatfüggő, és nem mer hirtelen elengedni, félne egyelőre egyedül, csak ezért nem hagy el. Hagyd el te, könnyítsd meg a dolgát. Szóval, ha szeretne, azt egyértelműen éreznéd, és nem lenne benned kérdőjel, nem kérdőjeleznéd meg.

2019. aug. 11. 03:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
*Meg amúgy nem hogy nem tudja, szerintem nincsenek is érzései feléd. Sajnos:S:S Ilyenkor nincs mit kimutatni, lehet sose voltak, csak elején szédített, hogy meghoditson téged; aztán észrevette, hogy már megszerzett , "akkor már nem kell teperni", gondolta ő. Mert már megvagy, ott vagy vele, vele vagy. Tehát én mindenképpen szakítanék. Mert ha szeret, azt akkor tehát akaratlanul is érezned kéne. Tehát amikor tényleg nem is mondja, meg mikor még át se ölel, ezt egy nézésből le lehetne venni, hogyha úgy viszonyul hozzád; ennyire befásult senki nem lehet; meg pl nincsenek is hosszútávú tervei; csak most lehet ,hogy rád van akaszkodva. Ilyen emberrel nem is tudnék tervezni; mégis mit vársz tőle, ha terel, még ő maga se tudja. Pedig azt már mondjuk nemtom pl általános iskolás korában már tudja az ember, már érzi, hogy akar-e szülő lenni, ti meg ilyen egyetemista körüli korúak vagytok. És tehát ha ő ezt még most így nem érzi, meg semmi elképzelése nincsen, tökre bizonytalan, nem is tudja ,hogy téged akar-e, vagy inkább nem akar, csak nem meri megmondani. Ozt még tényleg kicsit t0ketlen is megmondani elédállni.
2019. aug. 11. 03:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!