Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem meg a srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg a srácot akiért bármit megtennék? Régebben (2 éve) kavartunk és tudom hogy tetszem neki és ha összefutunk sokat beszélgetünk de ezen kvül nincs semmi.

Figyelt kérdés
most nincs barátnője.bármilyen ötletnek örülnék ami segitene mert egyszerüen nem tudom elfelejteni..és igazából nem is akarom hanem össze aakrok vele jönni.akár őrült ötletek is jöhetnek,ha segtenek:):/
2010. júl. 12. 16:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igen rendes sác csak annyira félek hogy ezzel végleg elrontok mindent..:(
2010. júl. 15. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
hidd el tudom mit érzel,önmagam látom benned,1hónappal ezelőtt én is hasonló helyzetbe voltam...ő kibszott rendes volt,imádom mai napig,nem beszélünk,nem is látom mióta összejött a csajjal....hiányzik,szenvedek miatta mint állat...de ő boldog egy másik lánnyal...mikor megláttam őket azt hittem meghasad a szívem...ezt akarod te is?nem fogsz elrontani semmit,ha megigen akkor ez nem a te hibád hanem az övé,mert ő vesztett el egy olyan csajt mint te!kérlek szépen ne légy olyan h.lye mint én...mond el neki,veszteni valód nincs!!!előző voltam
2010. júl. 15. 17:29
 13/14 A kérdező kommentje:
hát megpróbálok erös lenni...köszönöm a válaszokat:)
2010. júl. 15. 22:42
 14/14 anonim ***** válasza:
ird meg hogy mivolt!sok sikert...
2010. júl. 16. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!