Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert dicséri előttem a másik nőt?
hát annyi , hogy szerinte normális hogy szépnek lát más nőket mert van szeme. Lenstégére szóljon , hogy amikor látta rajtam,hogy kezdek kiakadni mert még mindig azzal a lánnyal beszélget akkor próbált úgy helyezkedni, hogy máshova üljön ne a lány közelébe, viszont ugye átült velem szembe és ott kezdett el a közös barátunkkal a lányról beszélgetni, és ott hangzott el, hogy szép.
Nyilván azt megértem, hogy hallottam , hogy a lány kérte, hogy szóljanak neki, ha program van mert egyedül érzi magát gondolom, nyilván nem mondhatta azt , hogy nem szólunk, de akkor miért mondja el nekem , hogy igazából szólna neki szívesen mert sajnálja csak tudja , hogy kiakadnék és ezért nem szól neki.
Hát lehet bunkósság a részemről, de én megmondtam , hogy nekem nem fér bele még egy barátnő a társaságba , főleg egy olyan akit szépnek tart.
Ott vannak a régi osztálytársai, haverbarátnői őket elfogadtam de új " lányt akit szegényt elhagyott a pasija azt már nem...szerinte betegesen féltékeny vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!