Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem szolit a baratom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem szolit a baratom a nevemen?

Figyelt kérdés
soha nem szolit a nevemen...szerinte nincsen ra szukseg...de nekem ez olyan furcsa...es nem ertem.es zavar is egy kicsit...miert van ez?szerintetek?
2010. júl. 12. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy Voldemort.
2010. júl. 12. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
mért hogy szólit?
2010. júl. 12. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem is becéz?!
2010. júl. 12. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem sem szólít a nevemen a párom, sőt anyukámat sem az apukám.. régen bebeszéltem magamnak, hogy nehogy eltévessze, de aztán rájöttem, hogy nála ez a normális.. de még a mai napig is zavar, hogy kicsim, kincsem baba minden vagyok csak nem Edit..
2010. júl. 12. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Az en baratom se szolit a nevemen csak nagyon ritkan.De h miert?Nem tudom es igazabol ezen nem is nagyon gondolkoztam mivel en se szoktam nagyon a neven szoliltani de nekem igy tetszik jobban esik ha becezget meg stb:)
2010. júl. 12. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is azt tapasztaltam hogy a legtöbb pasim nem szólít a nevemen,helyette becézgettek vmi aranyos nevet mindig kaptam tőlük s így szólítottak az egész kapcsolat alatt,ha a nevemen szólítottak az már nem volt jó jel,általában olyankor mindig haragudtak,vagy vita során szólítottak csak az eredeti nevemen, illetve szakítás után:(
2010. júl. 12. 13:07
 7/7 anonim válasza:
"Héj te! Igen, te b*zdmeg... Gyere már dugni!:D"
2010. júl. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!