Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, de a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisokosok kérdése:

Terhes vagyok, de a párom kiábrándítóan viselkedik velem. Lehetséges hogy már nem szeretem?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt.15 hetes terhes vagyok,tervezett ès első baba.

Körülbelül 3 hete kezdődött ez az érzès nàlam.Akkor közölte velem,hogy kivett egy hét szabadságot ès a barátaival tölti.Egy 8-10 fős csapat,vegyes neműek...Lehet túl érzékenyen reagáltam,de kinyilvánítottam,hogy nem tetszik/főleg mert engem meg sem kérdeztek ,hogy megyek e/,amire ő azt vàlaszolta,hogy unalmas vagyok...

A mai héten elkérkezett a nagy baráti nyaralás,amire ugye én nem voltam hivatalos.Mióta elment,nem érzem magamat rosszul,csak ha hív és azt kérdezgeti hogy vagyok... Valahogy idegesít és szükségtelennek érzem.Hozzà teszem napi 2x hív,olyankor sem lehet semmit hallani a hátterben,mert elbújik a telefonjával valahova mikor beszélünk abban 3 percben.De pl. 2 napja is azt mondta 11-kor /este/,hogy mindjárt hív,erre kb 1 órakor ébresztett fel a hívásával,bocsánatok közepette,hogy ő elbeszélgette az időt....Ez sem érdekelt egyèbként,de azt gondolom tiszteletlenség volt részéről felém...

Szerintetek normàlis,hogy annyira kiábràndultam belőle mikor azt mondta rám,hogy unalmas vagyok? Nem bízom benne,hogy nem keres iizgalmakat máshol...

#terhesség kiábrándulás
2019. júl. 30. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
összvisz 3 éve vagytok együtt? sztem korai a gyerekvéállalás...
2019. júl. 30. 19:53
 12/19 A kérdező kommentje:

Többen is hasznàltátok a gyerekes szót,és azt kell hogy mondjam igazatok van!Egyébként mindjetten 35 évesek vagyunk...

Szerintetek benő a feje lágya ,vagy a vér nem vállik vízzé?

2019. júl. 30. 19:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#13 Magától nem fog történni semmi, a párod meg nem úgy tűnik, mintha nagyon meg akarna változni. A kommunikáció mindennek a kulcsa, szóval szerintem nem ártana ezt valahogy kezdeményezni nála. Bár csak óvatosan; az ilyen könnyen sértődéshez vezethet.
2019. júl. 30. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

Hat passz, en terhesen is es amikor a baba ott volt hagytam h menjen mindenkivel mindenhova, csinalja a hobbijat, utazzon koncertre kulfoldre, majd en vigyazok a kicsire. 15hos volt a gyerek amikor osszejott egy havercsajaval es azota mar elvaltunk ok meg hazasok.

Azt latom h ahol bevonjak apukat a gyerekezesbe es nem megkimelik, ott ha tobb nyavogassal is de kialakul valami felelossegerzet. En azt hittem h tudok balanszirozni, belebuktam.

Rinyalni kell meg keptelennek lenni egyedul ellatni egy babat, nem engedni sehova, terhesen is jatszani az eletkeptelent, akkor apa lesz belole:/

2019. júl. 30. 20:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy azt érezze,megfojtom.Adni akarok neki teret az életben,nem akarom,hogy az itthonában úgymond börtönbe érezze magát,ugyan akkor bólogatós kiskutya sem szeretnék lenni....Nagyon nehéz az arany középutat megtalálni,és valóban a kommunikáció lenne a legfontosabb,úgyhogy ha haza er,leültetem...Igazából van amit én szeretnèk,normális elvek amik a családban fontosak,meg van ahogy ő viselkedik,nem? Ezt a kettőt kell össze gyúrni valahogy....
2019. júl. 30. 20:25
 16/19 A kérdező kommentje:

Terhesen is játszani az eletképtelent":))))) Ez nagyon jó!!! :))))

Azt biztosra tudom,hogy èn családra vágyom,nem gyereket akartam.Ha nem felel meg az apa szerepnek,nem engedem,hogy rossz férfi pèldát lásson a pici-nagy...Lehet önzőn hangzik és nem is lenne egyszerű,de megkeresném aki alkalmas rá....

2019. júl. 30. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 vagyok, en ezutan talaltam meg azt az embert, eg es fold. Tervezunk meg babat de elozmenyek utan fogalmam sincs h szineszkedjek h megtartsam vagy adjam magam. En sem akartam h tehernek erezze a csaladozast, a gyerekezest, azt hittem h a hosszu poraz mukodokepes lesz es majd boldogan jon haza a barataival toltott idobol, de meg inkabb szenvedett otthon. Nem egyszeru. Az biztos h ne engedd h igy beszeljen veled, rolad. Kitartas!
2019. júl. 30. 20:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Ugye,hogy nem kell félni,kedves utolsó,gyermekkel sem kilépni a kapcsolatból ha nem vagy benne boldog?
2019. júl. 30. 20:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy neked csak a babám jár az agyad, lehetséges, hogy ezt unta meg. Igen, nagyon fontos a baba, szuper, hogy úton van, de ezen kívül is vannak dolgok az életben. Igen, a baba a legfontosabb, de ezen kívül is vannak dolgok. Esetleg egyik este lepd meg egy gyertyafényes vacsorával otthon és ne hozd szóba a babát,hanem olyan dolgokról beszélgess vele, mint a terhesség előtt. Biztos nagyon értékelni fogja.
2019. júl. 31. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!