Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelemre mi a gyogyir?
21/25 A kérdező kommentje:
nagyon halas vagyok, minden valaszert.. minenki kapott egy zold kezecsket , meg a cianos tag is.. :D de nem hiszem hogy a ciant fogom valasztani :D elmondani sem fogom neki, mert 99% hogy kirohog es mindenkinek elmeseli hogy en belezugtam es szerelmet valottam, de o kikosarazott :D mert ismerem...
22/25 A kérdező kommentje:
na elolvastam amit linkeltel:D hat jo hogy rajottel :D nekem nincs batorsagom mert tudom mi lessz a vege es inkabb megsporolom a kinos esteket
asszem megprobalom elfelejteni.. nagyon nezhez lessz de valahogy biztos osszejon majd.. vagy nem :)
Hát, köszi hogy elolvastad. De még mindig azt mondom, hogy inkább beszélj vele, mert oké hogy el akarod kerülni a kínos helyzeteket, de nem szabad futni az érzések elől soha. Így nagyon nehezen fogod tudni elfelejteni. Ha beszélsz vele történhet bármi. Lehet hogy összejöttök, lehet hogy nem. Mindenképpen jól jársz. Ha nem jön össze, könnyebben el tudod majd felejteni. Ez biztos. Segíts magadon. Higgy nekem. És minden rendbe fog jönni. Győzd le a félelmedet. Én tanultam az esetemből. És remélem a jövőben sok szenvedést meg fogok spórolni.
Sok sikert neked!
2010. júl. 15. 01:51
24/25 A kérdező kommentje:
haaat bazzeg, nem hiszem el, van egy viszonyom egy sraccal, akinek van csaja mar mindjar ket eve, es mellesleg a tesom legjobb baratja aki 100%-osan megbizik bennunk hogy nem kavarunk... ez mar reg ota tart, szoval azelottrol hogy ebbe a sracba szerelmes lettem... de ahanyszol megcsokol, mindig arra a sracra gondolok akibe szerelmes vagyok es jon hogy kiabaljam a nevet, ma meg pont azt csinalta amit (szoval nevezzuk X-nek azt a sracot akibe szerelmes vagyok..) X, es azt hittem hogy sirva fakadok es hogy megjobb legyen pont az a szam ment ami akkor mikor X megcsokolt... eskuszom kivagyok es tudom hogy nem helyes az amit a tesom baratjaval csinalok de ez most olyan nehez...
25/25 A kérdező kommentje:
csak ha neten valakit erdekelnenek a fejlemenyek, vagy csak mert ki kell irnom magambol: ma csokoloztam a X-el, es kimentem egy pillanatra... mikor visszamentem egy masik csajt olelgetett, szemrebbenes nelkul legelalabb fel oran keresztul, es ekkor hazajottem de szerintem folytattak... szerintetek miert ilyen balfa.szok a pasik? a fas*kivan veluk... tobbet egyet se lassak.. :((( =(( elegem van...
Kapcsolódó kérdések: