Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelemre mi a gyogyir?
velem is ez van.már 1 éve.és érzzem,hogy bele pusztulok.az elején minden olyan jó volt úgy viselkedett velem mint senki más,mindenki mondta,hogy ebből lesz valami.de nem lett.csupán csak barátság aminek már rég vége van.a legszőrnyübb,hogy ősztől minden nap a szemébe kell nézznem...és hazudok ha azt mondom,hogy nem szeretem..
2010. júl. 12. 21:50
12/25 A kérdező kommentje:
Ez a vilagon a legroszabb.. megint sirok, pedig pasiert sosem szoktam,es kozben mindenki olyan erosnek tart, es tudom senki nem gondolna rolam hogy egy fiuert sirok :(( pedig igy van, csak ulok itt es azt a szamot hallgatom amire megcsokolt es csorognak a konnyeim..
"Tudod csúnya dolog de velem is van olyan hogy néztek valakire vagy esetleg nagyon közel is vagyok hozzá és mégsem ismerem meg, nem látom meg mert valami máson gondolkozom. Most is volt velem nemrég egy ilyen. Nem biztos hogy szándékosan tette."
A barátai is vele voltak, akik szintén ismernek engem és ők még oda is jöttek hozzám beszélni. Az illető többször is rám nézett.. nem köszönt. Mi ismertük annyira egymást, hogy felismerjen. Viszont ami fura volt, hogy én odaköszöntem a barátjának (aki mögötte ment) és Ő (akiről szó van) rögtön felém fordította a fejét... mintha azt hinné, hogy neki köszönök, mert nem tudta h a barátja ott jön mögötte. Furán viselkedett. Emlékszem, hogy egyszer elkaptam a nézését.. néztük, néztük egymást.. aztán lesütötte a szemét. Aztán amikor felém jött akkor ránéztem, ő is, majd megint lesütötte a szemét. Nem akarok semmit sem belemagyarázni, mert tudom, hogy ÚGY nem szeret. Minden bizonnyal. De ez a lényegen nem változtat. Fájdalmas másodpercek voltak azok.
2010. júl. 13. 00:14
Nekemis ez volt egy féléven keresztul ..De nekem durvább.A srác hittegetet h mennyire szeret msnen mindig olyanokat írt h menjek fel hozzá egyik szünetbe és csókoljam meg, mert akkor azután összejönne velem aztán egyszer azt vettem észre msnről letiltot ...Ezt meg tudtam..És azt is amiatt h mért és nem hogy megbeszélte volna velemh igaze a pletyka amitt mondtak csak letiltott szó nélkul... Szerencsére amikor letiltot akk kezdödött a nyári szünet .:S Aztán jöt a suli .. Kért cigit mással és meg kérdeztem amásik srácott h kinek kell ott állt a volt szerelmem elkezdi neki én meg mondtam meg gondolom ..erre becsörtet a termunkbe és oda vágta h ne gondolkozak adjam , ekkor a fejéhez vágtam h nem tudom mi tetszet benne amikor csak egy beképzelt bunkó gazdag elkényeztet fiuka .. és oda hajitotam a cigit .. a full dobozt ésmondtam h tessék ott van örülj tudom h csak egy szálat mondtál de tartozok neked egy dbal mert egyszer vettél nekem és nem fogadtad el az árát most vidd és szivd el .. A terembe mindenki minket nézett és probált kedves lenni velem ezek után a srác de mondtam h itt csináltad velem a balhét mindenki előtt engem senki se probáljon megalázni , és mondtam h most már menjen ki a teremből azután már inkább gyűlőltem..És azután a jó kedves oszijaim akikel rosszba voltam ezzel basztatak h mi van a nagy szerelmed igy beszél veled..
2010. júl. 14. 16:28
Hát velem az volt, ami miatt egy és fél évig szenvedtem, hogy volt egy fiú.....ő kezdte el küldeni a jeleket, sajnos én az elején butus voltam és vagy visszautasítottam, vagy nem figyeltem....utána egyre jobban megtetszett...a jeleket mindig küldte(pl hosszasan bámult, emlegetett, stb) annyira boldog voltam:) Csak kis hülye, és sok mindenkinek elpletykáltam....a végén meg kértem segítséget, és kiderült, hogy ő nem is akar semmit, és tudta, hogy nekem tetszik....összetörtem belül de nagyon....és rá egy fél évre határoztam el a barátaim segítségével, hogy el KELL felejtenem.....:( de aztán sikerült, próbálj meg élni, és keresni az új lehetőségeket, még ha nehéz is. Nem muszáj egyből szerelmesnek lenni, csak élvezd az életet:) Hidd el, meenni fog:)
2010. júl. 14. 16:40
megértelek :( szörnyű helyzet. nem hiszem, hogy az időn kívül más itt segíteni fog neked. de ha tényleg ilyen alak akkor hagyni kell, ha összejönnétek úgyis megcsalna, megbánta. én ugyanígy vagyok mint te. férfi létemre én is sírok, pedig nem vagyok már tini, de eddig még senki sem volt ennyire fontos nekem, nehéz beletörődni, hogy nincs jövője :( idő, idő és rengeteg idő, más nincs
2010. júl. 14. 16:44
Velem az van hogy kb. 1,5éve nagyon megtetszett egy srác.egy suliba jártunk mert ő most ballagott el.De 2éve még azt sem tudta ki vagyok fél ével ezelött jóba lettünk elkezdtünk barátkozni.Minden barátnöm azt mondt hogy lesz valami.Aztán elemntem a barátaimmal bulizni nagyon haraudtam hogy ő nem jön é hoogy nem szeret.Full részegre ittam magam.Elkezdtem sirni amikor felbukkant.Ott áltt elöttem el se hittem. szépen beolvastam neki hogy takarodjon innen nem láto hogy mennyire fáj hogy itt vagy mert szeretlek és te nem.Erröl tudomást sem vett.Ugyan ugy brátok maradtunk és egyre többet ösze jártunk. A végén már mien nap elemntünk valahova volt hogy ketten moziba és megkérdezte hogy smárolok e vele megilyedtem és nemet mondtam.Több olyan jelet küldött ami teljesen félre éthető volt.Ajándékot is kaptam.Aztán egyre többet beszéltünk telefonon smseztünk minden nap találkoztun és folyton az járt a fejemben hogy amikor azt sem tudta hogy ki vagyok könnyeb volt.Mert olyan rossz volt már hogy ott van velem és mégsem lehet z enyém.Elhatáoztam hogy megmondom neki hogy még mindig szeretem de egy ideig nem akarok vele találkozni meg beszélni hátha könnyeb lez a felejtés.De most nagyon hiányzik.Annyira bánom hogy 3napj ezt mondtam neki..ő meg csak sajnált és most még rosszab anyira hiányzik és nem tudom elfeljteni már 2 éve.(L)
2010. júl. 14. 16:54
2010. júl. 14. 16:59
Én ont ma gondolkoztam ezen.Talán a cián.
2010. júl. 14. 17:04
Szerintem az a gyógyír, ha beszélsz vele. Elmondod, hogy mit érzel, és lesz ami lesz. Ha elutasít, könnyebben túl fogod magad tenni rajta. Tudom, hogy nehéz de hidd el, utána minden sokkal könnyebb lesz. Velem is ez történt. De szerencsére, beszéltem vele és rájöttem, hogy nem veszítettem semmit. Ha hamarabb megbeszélem vele a dolgot, egy napot sem szenvedek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2010. júl. 14. 18:03
Kapcsolódó kérdések: