Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbecsülnétek vagy vissza élnétek a következő helyzettel?
Ismerem ezeket a "konfliktus kerülő" kis hazugságokat.
Nekem elég volt.
A végén már a pontos időt se lehet megkérdezni.
Ezt a kérdést feltetted már egyszer... Nem tetszettek a korábbi válaszok?
Meg is értem. A barátoddal nem voltatok együtt, amikor lefeküdt a másik lánnyal, mert hogy előtte szakítottatok, de miután újrakezdtétek te nem bírtál leszakadni a témáról és addig b@$ztattad az embered, amíg végül kinyögte, hogy igen, volt neki valaki a szakításotok után. Erre te megint szakítottál vele, mert sértette az egódat, hogy ő közben próbálkozott mással, te meg nem kellettél a kutyának sem (legalábbis a mostani kérdésedből kiérződik ez a gondolat, pedig nettó baromság ez alapján önbizalmat nyerni, de hát kinek mi jut), viszont azt érezted, hogy erre nem megfelelő a megcsalás kártya, mert ugye technikailag nem csalt meg, ezért megpróbáltad a sértett egódat azzal nyugtatgatni, hogy igazából a hazudozásával volt a gond, miközben te is tudod, hogy azért nem mondta el, mert tudta, hogy annyira rákattannál a témára, mint ahogyan most teszed.
Szerintem gázul viselkedsz. Mint egy hebrencs csitri. Ha szereted és tiszta lappal tudtok nyitni, akkor tegyétek, de ha te minden szirsz@ron úgy pörögsz, mint a búgócsiga, az életben nem lesz kiegyensúlyozott párkapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!