Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma a tanár-diák kapcsolatokkal?
"Ha találkoznak iskolán kívül, megismerheti"
HA találkoznak. Na most odáig el kell jutni. A kiindulási alap (amiért találkozgatni kezdenek) akkor is a rajongás, amit egy tanár nem táplálhat. Egyébként is az állásával játszik, ennél kevesebbért is rúgtak már ki iskolából embereket.
Egy korábbi válaszomban leírtam, hogy így vagy úgy, de kivételezés lesz a vége.
Ha pedig kitudódik, akkor a diákra fújni fognak az osztálytársai, hogy "Csak azért kaptál ötös, mert lefekszel vele", a tanárra pedig ugyanez vár, csak az igazgató felől, aki könnyen ki is rúghatja.
"Tudsz mást hajtogatni, mint hogy etikátlan?"
Megtettem, részletesen elmagyaráztam, hogy miért, de téged az nem érdekel.
Fuhbasszus... figyelj:
Ha tanár normális, végzi a munkáját, és felelősséget/részt vállal a gyerek normális személyiségfejlődésének kialakításában, mert tudja, h mekkora hatása lehet, nem pedig etikátlan, kamaszlányok rajongását kihasználó phöcs, akkor nem él vissza a rajongásoddal, nem találkozik veled az iskolán kívül, és akkor nincsen szó szerelemről, mert nem is ismered. Így oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!