Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a barátnőmnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek hogy le vagyok égve?

Figyelt kérdés

Sajnos lefokoztak a munkahelyemen. Megszűnt többünk poziciója és alacsonyabb bérért maradhattunk más helyen. Barátnőm nagyon büszke volt rám, mindig velem dicsekedett, ezért nem mertem elmondani neki. Bevállaltunk még a jóval nagyobb fizetéssel egy hitelt is, így költőpénzem nem nagyon marad. Voltak kényes helyzetek, pl rágta a fülemet, hogy ne az ütött-kopott cipőben járjak, menjünk venni egyet, de nem volt rá 10.000 forintom, így mindenre azt mondtam, hogy nem tetszik. Nyaralni is szeretett volna menni, de azt mondtam, hogy segítenem kell Anyámnak a házát átalakítani, így idén nem tudunk elmenni (valóban járok segíteni, de azért 5 napom lett volna nyaralásra)

Eléggé szégyellem, hogy lecsúsztam, kajtatok a melók után de már 3 helyről vissza se hívtak interjúk után. Az előző barátnőm a pályám kezdetén szakított velem, mert azt mondta először szedjem össze magam anyagilag és onanntól lehet párkacsolatot kialakítani.

2019. júl. 29. 14:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Én is úgy gondolom, hogy az anyagi nehézségeket át lehet vészelni, egyszer fent, egyszer lent, meg hasonló közhelyek, de az, hogy hónapokig nem mondtad el az igazat, konkrét hazugságokat találtál ki, és azt hitted,, elhagynálak, ha megtudnám, hogy átszervezés volt a munkahelyeden, az lenne szakító ok, nem maga a lefokozás.

És ha a fejemhez vágod hogy mit csinált az exed, akkor meg tűnj el a szemem elől, mert ettől teljesen kivagyok.

Én téged nem a balfék exeim alapján ítéllek meg, úgyhogy engem is teljesen hidegen hagynak a te exeid hülyeségei. Vond le a tapasztalatokat meg tanulj belőlük, ha úgy van,, de ne azonosíts velük.

Réges rég el kellett volna mondanod, az hogy ebből hogy tudsz kimászni ennyi idő meg kamu után, azt nem tudom ,de ha másképp derül ki, még nagyobbat szívsz.

Talán ha őszintén elmondod, hogy szégyellted, de nem tudom, én totál kiakadnék.

32n

2019. júl. 29. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Beléd volt szerelmes, vagy a pozíciódba? Nem hiszem, hogy emiatt otthagyna. Ha mégis, legalább időben kiderült. A kapcsolat alapja a kommunikáció, engem inkább az zavarna, hogy falazni próbál, meg látszatot fenntartani a párom ahelyett, hogy elmondaná, hogy probléma van.
2019. júl. 29. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

#12, pontosan így van. Az az élet normális körforgása, hogy az embernek egyszer fent, és egyszer lent, egyszer lesz egy jó állása egyszer meg megszűnik a jó állás... majd lesz másik...

Egy bizalmatlan és őszintétlen társra viszont nem lehet közös életet alapozni.

2019. júl. 29. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Azért nem hiszem, hogy dobott volna, hogy lefokoztak. Ez a hazudozásod viszont szánalmas és simán megérdemled, hogy lapátra tegyen teljesen jogosan. Te pedig majd elsírod mindenkinek, hogy azért dobott, mert pénzéhes...

sigh...

2019. júl. 29. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:
26%
Én abszolút megérteném hogy szégyelled és nem mondtad el azonnal, vártál kicsit hátha kapsz jobb állást, és azt is megértettem volna ha azonnal elmondod. De vannak akik vagy egyiket vagy másikat vagy semelyiket nem értik, úgyhogy itt most majd szépen kibukik hogy a párod mennyire megértő. Én azt hogy szégyelled hogy lefokoztak semmiképp nem hazudozásnak fognám fel, de azért elmondanám utána hogy ne aggódj ilyenek miatt mert engem nem zavar együtt megoldjuk, és máskor mondd el amint gond van anyagilag. Párom is szégyellte anno mikor mégse lett meg neki a jó fizetés, amit ígértek neki hónapokig, és megértettem miért nem akarta elmondani. Eszem ágában nem lett volna ezért otthagyni, inkább aranyos volt ezzel hogy mennyire izgult hogy mit szólok. De az emberek tök különbözőek kérdés hogy reagál a barátnőd.
2019. júl. 29. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Pont a tegnapi napon kerültem ilyen helyzetbe nőként, hogy a barátom elmondta, hogy nagyon szarul áll a szénája pénz terén. Tudod hogy reagáltam? Megöleltem és azt mondtam neki, hogy ne stresszelj, mindent megoldunk.

Mert szeretem és mert tudom, hogy ő is mindenben segítene ha fordított helyzet lenne.

Amit az előttem szólók is elmondtak, sajnos én is azzal értek egyet. Ne hazudozz. Ha olyan nővel vagy együtt, akinek "félsz" elmondani dolgokat, az régen rossz. Igenis mindent megkell beszélnetek, a rosszakat és a jókat is.

Ha a barátnőd valóban szeret és büszke rád, akkor melléd áll és érezteti veled, hogy így is ugyanolyan csodás ember vagy és ettől nem fog "szégyellni".

Ellenben teljesen jogosan kibukhat a hazugságok miatt, én is nehezen bíznék valakiben aki így a szemembe tud hazudni. Minden kapcsolat alapja az őszinteség és a problémák megoldása-megbeszélése.

Mondd el neki ezt amit itt leírtál de számolj vele, hogy rosszul fog neki esni a hazudozásod.

20L

2019. júl. 30. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!