Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamondjam a vacsorát, vagy a páromnak is elmondjam a dolgot?
Mondtad már meg az illetőnek, hogy tévesen küldted neki az üzenetet? Ha nem, akkor mihamarabb tudasd vele.
Ha mondtad esetleg, de nemigazán érdekli, akkor is tudasd vele valahogy. De ha jól értem akkor a pasid nem lesz veled, ellenben az ő kollégája lesz nálatok??? Ez elég fura. Mert ha igen, akkor én valahogy visszamondanám a dolgot.
Nem, nem én kuldtem félre az uzenetet, hanem o.
Ami a vicces, hogy szerda este azzal àllit haza a pàrom, hogy " kicsim, jovo héten Matthieu itt kajàl néha", tegnap este meg kozli, hogy el kell utaznia kutatnia a jovo héten. Rà is kérdeztem, hogy akkor inkàbb ne jojjon ide nekem senki, erre csak annyit felelt, " de hisz màskor is jottek màr munkatàrsak, férjjel, feleséggel ide, mikozben én nem voltam itthon" ( Franciaorszàgban élek, és ez itt nemzeti sport, ide-oda jàrkàlni vacsoràzni:))nem szeretném feleslegesen szitani a kedélyeket , foleg hogy egyàltalàn nem érdekel a sràc,joismeros, semmi tobb ...
Szia!
Nem lehet, hogy tesztelni akarnak?
Judy
szia!!!
csak ovatosan,mert meglehet,hogy valoban teszt.
"Elcimzett uzenet" hm...erdekes.
DE ha nem tetszik ,es nem is akarsz te sem semmit a pasitol,akkor nincs mitol tartanod,ezt majd o is megerzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!