Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszamondjam a vacsorát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszamondjam a vacsorát, vagy a páromnak is elmondjam a dolgot?

Figyelt kérdés
A pasim jovo héten el kell utazzon, és egy kollégàja pàr este itt fog vacsoràzni (Kis iroda lévén sokszor van, hogy mivel mindenki haverja mindenkinek, meghivunk emberkéket vacsoràra) A bibi az, hogy ennek a sràcnak " bejovok", amit egy elcimzett uzenetnek koszonhetoen tudtam meg. (senki màs nem tudja egyébként) Hogyan viselkedjek, milyen témàkat keruljek, hogy ne alakuljon ki olyan hangulat ami kétértelmuségre adhat okot?
2008. nov. 14. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Mondtad már meg az illetőnek, hogy tévesen küldted neki az üzenetet? Ha nem, akkor mihamarabb tudasd vele.

Ha mondtad esetleg, de nemigazán érdekli, akkor is tudasd vele valahogy. De ha jól értem akkor a pasid nem lesz veled, ellenben az ő kollégája lesz nálatok??? Ez elég fura. Mert ha igen, akkor én valahogy visszamondanám a dolgot.

2008. nov. 14. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem, nem én kuldtem félre az uzenetet, hanem o.

Ami a vicces, hogy szerda este azzal àllit haza a pàrom, hogy " kicsim, jovo héten Matthieu itt kajàl néha", tegnap este meg kozli, hogy el kell utaznia kutatnia a jovo héten. Rà is kérdeztem, hogy akkor inkàbb ne jojjon ide nekem senki, erre csak annyit felelt, " de hisz màskor is jottek màr munkatàrsak, férjjel, feleséggel ide, mikozben én nem voltam itthon" ( Franciaorszàgban élek, és ez itt nemzeti sport, ide-oda jàrkàlni vacsoràzni:))nem szeretném feleslegesen szitani a kedélyeket , foleg hogy egyàltalàn nem érdekel a sràc,joismeros, semmi tobb ...

2008. nov. 14. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Nem lehet, hogy tesztelni akarnak?

Judy

2008. nov. 14. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!!!

csak ovatosan,mert meglehet,hogy valoban teszt.

"Elcimzett uzenet" hm...erdekes.

DE ha nem tetszik ,es nem is akarsz te sem semmit a pasitol,akkor nincs mitol tartanod,ezt majd o is megerzi.

2008. nov. 14. 12:34
 5/6 A kérdező kommentje:
nem teszt, ez tuti ( asszem :S)3 éve vagyunk egyutt,és minden tokéletes, vakon bizunk egymàsban, ràadàsul a kedvesem sem ugy ismert meg anno, mint egy olyan lànyt, akit "tesztelni " kéne.Sokszor volt, hogy osszegyult a tàrsasàg és kozosen buliztunk a tobbiekkel,voltak mindig nyilvànvalo jelek. a legdurvàbb példa: egy irodanyito partit egy elegàns étteremben unnepeltunk, és csak két embernél volt fényképezogép, az egyik o volt, mikor késobb megkérte egy baràtnonk, kuldje àt a képeket amiket csinàlt,majd becsinàltunk ijedtunkben: mindegyiken én voltam
2008. nov. 14. 12:49
 6/6 Srapnel ***** válasza:
100%
Én nem értem, hogy mi a probléma. Nem kell csinálod az ég világon SEMMIT. Az, hogy tetszel neki, az ő dolga. Csinálj mindent úgy, mintha semmi nem változott volna és ehhez tartsd magad. Bármi mást teszel az összességében véve nem lesz jó, mert ha látványosan visszautasítod, akkor őt hozod kellemetlen helyzetbe, ha meg szépen elmúlik az ő csajozhatnékja, akkor örülni fog, hogy korrektul kezelted a helyzetet. Ez még a teszteléses esetet is megoldja.
2008. nov. 14. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!