Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy bizzon bennem a baratom?

Figyelt kérdés
Kiprobaltam a fűvet a hétvégén meg az extasyt amire kiakadt megígértem többet nem fogom de megegyszer megtörtént így nem bízik bennem már annyira mivel engeszteljem ki

2019. júl. 26. 09:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
3%

Nem kedveskedni kell neki, hanem a szavad betartani! Aztán ha mázlid lesz, majd idővel újra megbízik benned!

Ennek a következményeit most nem rázod le magadról.

2019. júl. 26. 11:21
 22/30 anonim ***** válasza:
96%
"Itt nem erről van szó. Én sem tolerálom semennyire a drogozást." - nyilván lehetne - és vannak is - mindenkinek olyan szempontjai, amik neki magának fontosak... de ezt illik a kapcsolat elején közölni, azt gondolom. Másfelől viszont tényleg nem kicsit lenne röhejes, ha valaki spanglival a szájában közölné, hogy ő nem tolerálja a drogozást... persze erre legalább van egy egyszerű válasz, az "én meg nem tolerálom a kettős mércét kicsi csillag, úgyhogy akkor csá..."
2019. júl. 26. 11:37
 23/30 A kérdező kommentje:
A probléma az volt hogy nem szoltam neki hogy először próbálom ki és hogy nem volt ott ( ha baj adódna )
2019. júl. 26. 12:44
 24/30 anonim ***** válasza:
25%
Azért érdekes, hogy most hirtelen megtudtuk, hogy a barát is füvezik. Ugyan én nem hiszem, mert a kérdező már bizonyított, hogy egyáltalán nem szavahihető, de ti azért csak ítéljétek el a barátját.
2019. júl. 26. 12:45
 25/30 anonim ***** válasza:
18%
Ezekután már kezdem azt a benyomást kapni, hogy a Kérdező kényszeres hazudozó.
2019. júl. 26. 13:27
 26/30 anonim ***** válasza:
16%
Ha a párod is füvezik az úgy más. De sztem neked nem kellene attól. Nem értem mit eszel egy füves sracon. Oké hogy aggódik érted de az nem oké hogy még ő mondja meg hogy ne füvezz mikor ő pont azt teszi. Azért ez nem fair.
2019. júl. 26. 13:27
 27/30 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező (#23), szóval sértette a büszkeségét, hogy nem vele veszítetted el a fű-szüzességed? :))

Félretéve a viccet, ebben mondjuk igaza van szerintem is... de minek ezen ekkora hisztit csinálni? Jó, félt, meg nem esik jól neki... de ez max egy 3 napos durcira ok, nem súlyos bizalmi kérdés...

2019. júl. 26. 14:18
 28/30 Rockarc ***** válasza:
3%

En sosem tudnek megbizni egy olyanban, akinek nincs onkontrollja, akivel csak ugy "megtortennek" dolgok. A kovetkezo az lesz, hogy egy wc-n bizonyitod valaki masnak a noieseged, mert csak megtortennek a dolgok. A dolgok nem tortennek meg. Neked pedig vallalni kene a donteseid kovetkezmenyet. Az ilyen ember alkalmatlan kapcsolatra. Valoszinuleg sose lesz normalis kapcsolatod, mert komoly onfejlesztes kene hozza az meg nem megy egy alacsony moralis szintu, hazudozo embernek. Ha majd lesz egy komoly pofon az elettol, akkor talan eszheztersz, csak ne legyen keso.

43F

2019. júl. 26. 15:25
 29/30 anonim ***** válasza:
96%
Rockarc, nincs ebben a történetben egy darab hazugság se... a Kérdező egyértelműen elmondta a barátjának, hogy mi a stájsz...
2019. júl. 26. 15:31
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
A történet tele van hazugsággal. Egyszer azt mondja, hogy ismét megtörtént, máskor azt, hogy először próbálta ki, szóval teljesen szavahihetetlen.
2019. júl. 26. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!