Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy bizzon bennem a baratom?
Semmit. Bízott, te meg még egyszer eljátszottad.
2 lehetőség:
- időutazás, és nem csinálod újra
- innentől fogva tényleg SOHA nem csinálod újra, talán pár év múlva ő is elhiszi, addig meg küzd a tetteid következményeivel.
Remélem nem érte meg a kapcsolatotok porba döngölését az a kis szombat este...
Előfordul, én sem terveztem hogy ez lesz mikor átmentem baratnőmhöz de megtörtént...
azt mondta próbál bizni bennem csak nehéz (de amugy szoltam neki hogy megyek bulizni ) csak az nem volt betervezve hogy drogozunk is.
Mivel kedveskednétek neki?
Volt egyszer egy nagyon rossz természettel megáldott fiú. Az apja adott neki egy zsák szöget, és azt mondta neki, verjen be egyet a kert kerítésébe minden alkalommal, mikor elveszti a türelmét, és összeveszik valakivel, vagy valami rosszat mond valakirõl. Az elsõ nap 37 szöget vert be a kerítésbe. A következõ hetekben megtanult uralkodni az indulatain, és a bevert szögek száma napról napra csökkent. Rájött arra, hogy sokkal egyszerûbb volt uralkodni az indulatain, mint beverni a szögeket a kerítésbe.
Végre elérkezett az a nap is, mikor a fiúnak egy szöget sem kellett bevernie a kerítésbe. Ekkor odament az apjához, és elújságolta neki, hogy aznap egy árva szöget sem vert be a kerítésbe. Az apja azt mondta neki, húzzon ki egy szöget minden egyes nap, mikor nem vesztette el a türelmét, és nem veszekedett senkivel sem, vagy meg tudta állni, hogy rosszat mondjon valakirõl. Teltek a napok, s a fiú végre azt mondhatta az apjának, hogy kihúzta az összes szöget a kerítésbõl. Az apa ekkor odavitte a fiát a kerítéshez, és ezt mondta neki: "Fiam, szépen viselkedtél, büszke vagyok rád, hogy így megváltoztál.
Állj meg egy pillanatra, nézd csak, mennyi lyuk van a kerítésben. Ez a kerítés soha többé nem lesz már olyan, mint régen volt. Ha veszekszel valakivel, vagy rosszat mondasz valakirõl , megsebzed õt. Egy ugyanolyan sebet hagysz az õ lelkében, mint ezek a lyukak itt. Hátba szúrhatsz egy embert, majd kihúzhatod a kést a hátából, a seb örökre ott marad. Akárhány alkalommal is kérsz bocsánatot, a seb talán örökre ott marad. A szóbeli, sértés ugyanakkora fájdalmat okozhat, mint a testi.
Nagyon nehéz meg nem történtté tenni meggondolatlanságból elkövetett dolgainkat. A kiengesztel?dés és a megbocsátás titka lehet az, ami segíthet a lyukak eltüntetésében.
" neki is de szerintem most ettől nem dől ossze a világ" - szerintem se, Kérdező, eszembe nem jutna szakítani ilyenért... de a párod eszerint másképp gondolkodik, neki ez "a világ összedőlése"...
Innen két út van, vagy tudtok valami kompromisszumra jutni, vagy nem egymást keresitek, mert nem kompatibilis az értékrendetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!