Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Ezen még lehet egyátalán változtatni?
Figyelt kérdés
Több mint 1 hónapig volt egy szerelmi kapcsolatunk, ami nagyon jó volt. Találkozni sajnos még nem nagyon tudtunk, mert 222km választ el minket. De szüleimmel megbeszéltem, hogy vigyenek el hozzá, hogy tudjunk beszélgetni, vagy hogy beüljünk valahová beszélgetni. Van egy srác, aki ő is eléggé szerelmeskedett neki állítólag MSN-en. (sajnos nem nagyon tudom, hogy mi történt, csak éreztem) és elkezdtem féltékenykedni. Ez a dolog nekem sajnos csak jött és nem tudtam ellene csinálni semmit és szerintem ő se nézte jó szemmel, hogy ezt csinálom. (Nem adtam neki elég bizalmat :S ) A sráccal állítólag 2 alkalommal találkozott és kapott tőle ajándékot, (csokit, fülbevaló), stb, stb. Ezt már csak vissza halottam és elmenősködte nekem az a srác is. Az állítólagi második alkalomnál jelentette nekem ki MSN-en, hogy szakít velem és ez engem nagyon megviselt :( . Én még érzem, hogy mindig nagyon szeretem őt és találkozni szeretnék vele, de ő már nem szeretne velem mert azt mondta ha meglátna, akkor nem tudna döntést hozni, hogy engem vagy a másik sráct válassza :S. Szerintetek mi legyen? Hagyjam őket békén és húzódjak meg valahol máshol? Mert én nagyon szeretem mindig őt. Mit tegyek?2008. nov. 14. 10:27
1/5 anonim válasza:
Hali! A csajok szeretik,ha hajtanak értük. Persze csak egy ideig. Szentem mondd el az érzéseidet, lepd meg v.mi kis aprósággal. Ha azt mondja hagyd békén,akkor kész. Ez van, akkor kell csak beletörődni.
Egy próbát megér, azért nem ölnek embert...
2/5 Srapnel válasza:
Gondolkozz racionálisan: Van egy lány 222km-re, aki ismer egy srácot, akivel valószínűleg tetszenek egymásnak, eddig nagyjából csak msn-eztetek, ott "szakított" veled. Most mondd meg, van ennek értelme? Keress valakit "pár házzal arrébb", akivel el tudtok menni sétálni, csókolózni, moziba, szalonnát sütni, tó vizén kacsázni, egymást az iskolánál megvárni, stb. Az a lány egy vadidegen, foglalkozz értelmes és tartalmas dolgokkal. (Pláne, ha a csaj az ajándékok miatt választ...)
3/5 anonim válasza:
Te fogsz többek közt jobban járni, ha hagyod a fenébe
Keress inkább valakit a közelben.
Az a csaj elég simába szakított veled.. Sztem inkább hagyd
A távolság miatt amúgy is csak a gond lenne. Hidd el tapasztalat...
4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Bele kell törődnöm. Ez van. Tovább kell lépni. Köszi a válaszokat, sokat segítettetek rajtam. Igaz fáj amit mondott, de ha így hozta a sors. Ez van.
2008. nov. 14. 21:17
5/5 anonim válasza:
Örülök, hogy megértetted :)
Mindenesetre ritka az ilyen pasi, mint te..
Sokkal jobbat érdemelsz, mint ő hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!