Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom itt dolgozik Magyarországon mint kamionosként de az a baj hogy a munkáltató kevés fizet sokszor ez miatt van veszekedés szerintetek? Lent a többi
Az van hogy a párom 240000 Ft keres de úgy hogy a kamionba is bent alszik! Kettő napot!
És az van hogy nagyon szemét neki a főnöke, sokszor csinál vele olyant hogy , nem engedi el szabadságra mikor megszületett a kisfiunk kapott rá 4 napot össz visz!
És azt tervezi hogy ki szeretne menni Németországba mint kamionosként!
Csak itt az lenne a bökkenő hogy 2-3 hétig lenne távol!
Sose szokott ennél többet távol lenni!
De viszont ha ki menne akkor jobban jönnénk ki anyagilag is mert 2000-2800 eurót ígértek neki! A nyelvet vágja stb....
Akik vannak úgy anyukák hogy a párja kint dolgozik és ott a baba azok hogy élik meg hogy nincs mellettük a párjuk ( férjük)
Én nagyon is feltenem de a pénz meg jól jönne!
Németországban vannak még migránsok ha jól tudom?? Vagy nem?
"Ő miért lenne az??
Ha vannak neki érvényes okmányok?? Szeméiigazolvány stb....?" - borzongato latni, mit kepes elültetni a media es propaganda az arra megfelelo fejekben...
Csak te tudod hogy kibírod e a párod nélkül, és hogy ő kibírja e nélkületek.
Sajnos elég nagy álldozatot kell hozni azért a 2000 euróért. És valószínűleg minimum 3 hetet kint kell legyen, és 1 hetet otthon. De ez ritka inkább ettől többet vannak úton nemzetköziben. Külföldi cégek sem jótékonysági szervezetek! Ott is rabszolgának nézik a sofőrt és amit tudnak a fizuból elsunyognak, stb...
Keress rá youtube-on st22 lacika csatornájára, nagyon jól elmondja mi a helyzet nem csak mint kamionos körökben hanem hogy álltalában külföldi munkavállalásnál mik jellemzőek.
Személy szerint azt javaslom ha nagyon kell a pénz akkor menjen a párod. De nagyon jól válogassa meg hova milyen szerződést ír alá! Mondom kint is szeretik átverni az embert.
Az én férjem is kamionos. Véleményem szerint nem térképeztétek fel kellőképpen a lehetőségeket. Hatalmas sofőrhiány van Magyarországon. Számtalan olyan cég van, ahol hetente-legfeljebb kéthetente hazahozzák a sofőrt és megkeresik a 4-500.000 forintot. Nem szabad elvállalni az első szembejövő munkát, válogassatok, keressetek!
Kérdésedre válaszolva: Gyerekünk nincs hála Istennek. Úgy még rosszabb lenne. Egy év után haza kellett jönnie, mert szó szerint mély depresszióba zuhantam a magány miatt. Egy évig itthon dolgozott, akkor napról napra éltünk. Most két éve csináljuk megint a nemzetközi kamionozást, volt, hogy három hét után jött haza két napra. Most magyar cégnél hetelős, vagyis majdcsak minden hétvégén hazajön. Meg lehet szokni, de eleinte borzasztóan fáj és kínszenvedés a magány, a szeretett ember állandó hiánya. NEM MINDEN A PÉNZ!!!!!
Igen én is tudom hogy nem minden a pénz!
Ismerem a YouTube-on azt az Kamionos Lászlót szokta nézni a párom!
Hát igen mikor még nem volt meg a kisfiam akkor nekem is rossz volt hogy nem nagyon jött haza!
Akkor csak ilyen fél nemzetközi volt nála!
Hal isten úgy van jelenleg a párom hogy itt belföldön kamionozik! Hát ha ki menne??
Akkor az lenne hogy hozzá kell szokni főleg a kisbabámnak!! :(
Meg apukának hogy ritkábban látná a gyerekét!
De most igazság szerint nagyon jól jönne pénz mert költözni szeretnénk
Igen ebben igazad van!
Erre már én is gondoltam!
Megbízók benne!
Én is ezt mondtam neki az elején hogy ki marad a fia életéből, erre ő! ( Most a pénz vagy a fiam)?????
OMG!!
Hát persze hogy a fia!!!!!!
De ő annyira meg van indulva hogy kereshet annyit!
De nem tudok róla lebeszélni! Még is csak a fiáról van szó.
Mert ha nem lenne a kisfiam akkor menjen de így ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!