Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azokban a kapcsolatokban, ahol a férj kamionozik, mennyi lehet megcsalás nélküli?
Kevés.
Nekem van egy ismerősöm, 4 hétre megy el, van hogy 5 hétre.
Utána van itthon egy hetet, akkor se találkozik a feleségével, mert az meg ugye dolgozik és csak este ér haza, szal max a hétvége, ami olyan, hogy van értelme.
Na most ugye ott is kiderült, hogy a felesége szeretőt tart, randizgat más pasikkal.
Természetesen nem érti, hogy miért van ez, nem látja át, hogy 5 hét után 2 nap az elég karcsú :S
Én soha nem értettem, hogy akik hetekig nem találkoznak azzal, akit elvileg szeretnek, azoknak minek kapcsolat. Főleg, ha mondjuk nem is csak pár hónapnyi külföldi munkáról van szó, ami alatt összeszed annyit, hogy a másik ki tudjon menni utána, hanem 5-10 éven át ez megy.
Vannak akiknél ez működik egyébként, ismerek én is egy ilyen párt, de messze nem ez a jellemző. Akkor nem születtek volna meg a kamionparkolós történetek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!