Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nélkülem ment el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nélkülem ment el nyaralni. Nektek is rosszul esne?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt és már 5 hónapja tervezzük a közös nyaralást Franciaorszagba, erre egyik nap bejelenti h ő a barátaival megy nyaralni és így mivel még egyetemisták vagyunk nyilván nem igazán lenne pénze velem egy közös nyaralásra.. nekem nagyon rosszul esik mert beleéltem magam és nem az a baj h a barátaival megy mert menjen nyugodtan csak akkor nekem miért ígéri meg? Állandóan azt hallom, hogy ő mennyire szerelmes de ezek szerint lehet nem vagyok neki olyan fontos.. köszi előre is a tippeket, válaszokat.

2019. júl. 24. 11:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, de nekem akkor megígérte, hogy együtt megyünk.. és aki írta a házasságos dolgot már leírtam egyszer h nem az zavar h elmegy a barátjaival hanem az h akkor ne ígérjen olyan amit nem tart be
2019. júl. 24. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

Ezt szerintem nem itt kellene bizonygatnod, hanem a barátoddal megbeszélni. Nálunk a nyaralás megbeszélése így nézett ki:

Pasim: Szeretnél jönni velünk Horvátba?

Én: Igen.

Pasim: Oké.

Ennyi, meg persze megbeszélük, hogy mennyi lesz ez anyagiakban.

Nem kell ide semmi cicoma meg ábrándozgatás, szőni a teljesíthetetlen elvárásokat, mert gondolom már azt is elképzelted, hogy megkéri a kezed ha odaértek. Minden esetre azt javaslom, hogy legközelebb ne csak beszéljetek róla 5 hónapig, hanem foglalj szállást stb. abból már nem lehet visszatáncolni, persze ha ő fizeti a saját részét.

2019. júl. 24. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
18%

Menjetek el pl. Hajdúszoboszlóra 3 napra. Ja, hogy nektek már nászút kell. Hát nem sajnállak. Nagykanállal az életet, aztán meg megy a sírás! :D :D :D

Ha meg majd 20 év múlva férjhez akarsz menni, nem lesz túl uncsi?

2019. júl. 24. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen,és ahogy írtam eddig is,jogos,hogy rossz érint.Csak ha együtt tervezitek akkor már nyár elején szóba kéne jönnie.Általában az ember nem utolsó pillanatban nézeget szállást.Már csak azért is mert a jó,de olcsó helyek azért még szeptember elején is foglaltak.Azt pedig megbeszélheted vele,hogy miért döntött így,ha már megbeszéltétek.
2019. júl. 24. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

"nem igazán lenne pénz egy közös nyaralásra" de ha akarna, lenne. Csak nem Párizsba mennétek, hanem, ahogy itt más is okosan írta, Hajdúszoboszlóra, vagy ilyesmi. Kirándulni a Bakonyba! Noszvaj! Zebegény! Annyi szép hely van.

Én is osztom azok véleményét, aki szerint simán csak mégsem akar veled menni, szóval ezt vele beszéld meg, mert gyanús.

2019. júl. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!