Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nélkülem ment el nyaralni. Nektek is rosszul esne?
Ezt szerintem nem itt kellene bizonygatnod, hanem a barátoddal megbeszélni. Nálunk a nyaralás megbeszélése így nézett ki:
Pasim: Szeretnél jönni velünk Horvátba?
Én: Igen.
Pasim: Oké.
Ennyi, meg persze megbeszélük, hogy mennyi lesz ez anyagiakban.
Nem kell ide semmi cicoma meg ábrándozgatás, szőni a teljesíthetetlen elvárásokat, mert gondolom már azt is elképzelted, hogy megkéri a kezed ha odaértek. Minden esetre azt javaslom, hogy legközelebb ne csak beszéljetek róla 5 hónapig, hanem foglalj szállást stb. abból már nem lehet visszatáncolni, persze ha ő fizeti a saját részét.
Menjetek el pl. Hajdúszoboszlóra 3 napra. Ja, hogy nektek már nászút kell. Hát nem sajnállak. Nagykanállal az életet, aztán meg megy a sírás! :D :D :D
Ha meg majd 20 év múlva férjhez akarsz menni, nem lesz túl uncsi?
"nem igazán lenne pénz egy közös nyaralásra" de ha akarna, lenne. Csak nem Párizsba mennétek, hanem, ahogy itt más is okosan írta, Hajdúszoboszlóra, vagy ilyesmi. Kirándulni a Bakonyba! Noszvaj! Zebegény! Annyi szép hely van.
Én is osztom azok véleményét, aki szerint simán csak mégsem akar veled menni, szóval ezt vele beszéld meg, mert gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!