Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy férfi megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi megcsalja a feleségét egy bombázóval az nagy dolog, nem?

Figyelt kérdés

Tehát nem egy prostival, hanem megismet egy nőt, elcsábítja, és lefekszik vele.

Tudom, hogy erkölcsileg elítélendő, de mégis van benne valami vonzó dolog, hogy az ember a felesége mellett még képes szexi nőket ágyba vinni...

Olyan, mintha ismét 20-30 éves lenne az ember, ha ez középkorúként történt.

Bűn lenne?

Háát... Egy utolsó nosztalgia és belekóstolás a fiatalságba...

2019. júl. 22. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Bennem ez az önmegerősítősdi addig mehet el, hogy jön visszajelzés a környezetemből: megtehetném, ha akarom, megkapnám a zöld utat. Szó sincs csábításról, tudatos lépésekről ebbe az irányba. És sosem tenném meg, sőt, még ezután is szégyenkezés fog el a pillanatnyi örömérzés után. Félek is belegondolni abba az önutálatba, ami egy megcsalás után jöhet, ha egy család a tét. Neked a puszta elméleti esély nem elég?
2019. júl. 22. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg 2040 körül ismét a Föld közelébe kering a Saturn V rakéta egy darabja, ami 2002ben majdnem a bolygóba csapódott.

Az elkövetkező 21 évben azért fogok imádkozni hogy a rakétadarab becsapodjon azokba akik így gondolkodnak, vagy akik ezt is teszik.

Erre... Erre egyáltalán nincs szükség, gyerekek. Nem szar hely a világ enélkül is? Muszáj ilyen szinten féregnek lenni?

2019. júl. 22. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy azt a bombázót tegnap is "megb..hódította"valaki, és holnap is meg..hódítja másvalaki.Ez azért erősen csökkentené a hódítás értékét.
2019. júl. 23. 18:56
 14/16 Barnabas333 ***** válasza:
Tudtam, hogy itt mindenki osztja majd az észt. Az aztán sokkal jobb, hogy elválik a férfi 2-3 gyerekkel, hogy egy fiatalabb nővel éljen és szétrobbant egy családot. Rengeteg ilyen van a környezetemben. Akkor már aki szeretőt tart én többre tartom... És nem lenne így a dolog, ha 2-3 év múlva is foglalkoznánk a másikkal, de ez egy elcseszett világ...
2019. júl. 24. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Barnabas, az en exem egy 10evvel fiatalabb csajjal lepett le, 7eve boldogok (tehat nekik megerte), nekem maradt a 2 gyerek meg a stressz h h fogom felnevelni oket. Aztan megismertem a paromat es eletem legkiegyensulyozottabb kapcsolataban nevelem/neveljuk a gyerekeket. Mindenki a helyere kerult. Magamat kopnem szembe ha egy alhazassagban hazugsagban cseperednenek a gyerekeim es nyelnem a napi szrt a zart ajtok mogott.

Van olyan h valas es ujratervezes,nem kell mindenaron elviselni a gerinctelen felrekro ferjeket.

2019. júl. 24. 21:04
 16/16 Barnabas333 ***** válasza:
15ös neked akkor szerencséd volt. De rengeteg helyen az anyuka egyedül marad 2-3 gyerekkel. Nálunk még ráadásul autista is a gyerek, így sosem lenne képem új életet kezdeni. Inkább tűröm a szex és szeretet mentes életemet...
2019. júl. 24. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!