Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után rájönni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után rájönni, hogy a párod az igazi?

Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 16:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Messze túl késő.
2019. júl. 22. 16:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mese habbal
2019. júl. 22. 16:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsalt vagy megcsaltad, nem Ö az igazi.
2019. júl. 22. 16:43
 4/17 anonim ***** válasza:
98%

Az elvek, akár a fing, tartjuk ameddig bírjuk ?

33/f

2019. júl. 22. 16:44
 5/17 A kérdező kommentje:

Lemaradt a leírás:

Kezdésnek leszögezni, hogy nem csalt meg senki senkit, csak egy elméleti kérdés egy beszélgetés után.

Egy lány barátommal beszélgettem (én 20f, ő 22l), és a megcsaláshoz való jozzáállásunk volt a téma.

Én mondtam, hogy nekem megcsalás minden, amit a ároddal kellene csinálnod, de nem vele teszed, így az érzelmi is igyanúgy fáj. A megcsaló fél szerintem gyáva ahhoz, hogy megmondja, hogy mi a problémája, vagy nem is szereti a másikat már, inkább megcsalja a másikat. Csak megszokásból van vele, mert nem találna mást, aki eltűri a hóbortjait.

Ezzel szemben szerinte ha nagyon megbánja a másik, meg tudná bocsájtani, ha vele marad és tényleg bánná az egészet, sőt, ha ő csalná meg, és rájönne, hogy a párja az igazi, akkor szeretné, ha a párja megbocsájtana neki. És hogy az a fél a hibás, akit megcsalnak, mert oka van, hogy megcsalták.

Végül kiegyeztünk abban, hogy mindkét fél hibás valamennyire.

Szerintetek ki a hibás ilyenkor? Létezik olyan, akinek meg kell csalnia a árját, hogy rájöjjön, hogy ő az igazi, őt szereti?

2019. júl. 22. 16:49
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

Ezzel akarsz neki előállni?

Gyenge próbálkozás.

2019. júl. 22. 16:49
 7/17 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele, hogy jó kifogás sosem rossz, csak elfelejtettem leírást îrni. 😅 Telefonról írttam, ti meg gyorsabbak voltatok. 😀
2019. júl. 22. 16:51
 8/17 anonim ***** válasza:
5%

"Én mondtam, hogy nekem megcsalás minden, amit a ároddal kellene csinálnod, de nem vele teszed"

Bocs, de a szexen, intim dolgokon kívül nincs semmi, amit soha senki mással nem teszel.

2019. júl. 22. 16:51
 9/17 A kérdező kommentje:

Van aki szerint a csók nem az, a tapi nem az, a flört nem az, teliholdkor mindent szabad...

Kukacoskodjál csak, de a lényeg akkor is leeshetett volna. Ülj le, fiam.

2019. júl. 22. 16:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb. olyan szintű érv, mintha azt mondanám, oka van annak, hogy szájon vágtam a csajt, szóval a csaj a hibás.

Ha valakinek parája van egy kapcsolatban, akkor ezer más módja van a megoldásnak a megcsaláson kívül.

De ha még nagyon enyhén is nézem ezt az érvet, akkor is minimum mindkét fél keze benne van a dologban.

2019. júl. 22. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!