Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes voltam-e vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes voltam-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Nős emberrel csaltam a párom. Munkahelyi viszony volt, 4 hónapig tartott. A lebukásommal lett vége. Munkahelyen kívűl 4* találkoztunk, volt előre megbeszélt meg véletlen összetalálkozás. Meg párszor haza illetve iskolába vitt. Szex nem volt, csókolózásba és sms-ezésben merült ki a dolog. Barátnőmnek akkor azt mondtam hogy ful szerelmes vagyok, dícsértem neki a pasit. Itthon a páromnak onnantól kezdve hogy oda kerültem dolgozni majdnem minden beszélgetést elmondtam ami a pasival zajlott, hogy mit mondott magáról, mit csinál. Ez akkor is így történt amikor a viszony létre jött. Tény gyakorlatilag másról nem beszéltem neki. Nem is nagyon volt miről, reggel elmentem dolgozni, ott rajtam kívül 2 ember volt az a pasi meg még egy, de azzal nem igazán beszéltem. Elmondtam hogy épp takarított otthon, hogy siet haza fürdetni a gyereket, hogy megtáncoltatta a feleségét, hogy épp a felesége szexelni akart de ő nem, hogy épp anyagi problémája van, akkor extra undorító voltam mert megkértem nézze meg hogy ahol anno mi vettünk olcsón pelenkát létezik-e még, tehát azon kívül ami a viszonyra utal mindent lekommunikáltam a párom felé. Persze akkor azt hittem hogy belém szeretet, aztán amikor vége lett már 100%ig egyértelmű volt hogy nem érzett irántam semmit, de ez nem bántott. Amíg tartott a viszony mindig elmondta a feleségével való közös programokat, soha nem zavart, volt hogy én néztem meg neki hogy hol van az adott hely ahova menni szeretne a családdal.

Amikor a párom megtudta mondtam neki hogy nem voltam szerelmes abba az emberbe, aztán volt hogy mondtam hogy voltak érzelmek de valahogy ahogy végig pörgetem az akkori és az utána lévő gondolataimat, érzelmeimet mindig oda lyukadok ki hogy nem voltam szerelmes. Ezt el is mondtam, mondom a páromnak hogy igaz a tetteim, a beszédeim alapján én is azt mondanám másra hogy totál szerelmes, de én akkor is úgy érzem hogy nem voltam az.

2019. júl. 12. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Értelmetlen, viharos katyvasz. Szerintem nem voltál szerelmes, csak élvezted, hogy valaki foglalkozik veled.

Ergo a párod elhanyagolhatott, vagy ellaposodott a kapcsolatotok? Inkább ezen gondolkozz.

Meg minek alázod a párod ezekkel a dolgokkal? Komolyan mondom ez nagyon fájó, ha ennyire nyíltan csalja valaki a másikat. Őt sem értem és téged sem.

2019. júl. 12. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt szex, nem volt viszony, de nagyon nehezen lehet érteni, hogy mit akarsz írni. Amúgy meg nem is érdekel.
2019. júl. 12. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem voltál az.
2019. júl. 12. 14:10
 4/8 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Ez a megcsalás sztorija. Ez is az én kérdésem, még 3 évvel ezelöttről. Igen azóta se vagyunk túl rajta.

A mai kérdés a párom kérésére került ki, hogy vajon mások is azt gondolnák-e hogy nem voltam szerelmes. Én írtam meg a kérdést, a saját szemszögemből, illetve igyekezve azt össze szedve amiket ő szokott mondani hogy mikből tudja hogy szerelmes voltam, ezért is olyan zavaros katyvasz. Párom most elolvasta, véleménye szerint nem voltam elég pontos, merthogy én áradoztam a pasiról. Oké, áradoztam. A belinkelt kérdésbe kissé bővebben levannak írva a történtek, meg ott ő is leír pár dolgot helyesbitésként amit én kihagytam.

2019. júl. 12. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Az egészben az a legzavarosabb hogy miért méltatod ilyen negatív jelzőkkel az igazából nem is "szeretődet". Hiszen nem arról van szó hogy megkfélt és lelépett vagy kihasznált, amiket te írogattál neki az alapján mégis hogy jellemeznéd magad? Annyira gyerekes vagy hogy félelmetes. Az meg hogy ennyi idő után sem sikerült feldolgozni vagy rendesen megbeszélni a helyzetet és inkább vergődtök a kapcsolatban ahelyett hogy szakemberhez fordulnátok, szintén nem túl felnőtt döntés. Komolyan innen várjátok a megoldást? Legyen, hát megpróbálok segíteni...

A jelenben kéne élni. Sokat beszélgetni. Jövőt tervezni, célokat kitűzni. Nem a múlton rágódni meg a másik fejéhez vágni majdnemhogy mára jelentéktelenné vált dolgokat. Te nem szeretted azt a másik férfit ahogy ő sem téged, annyi történt hogy barátok voltatok egy ideig és készültetek a következő lépésre ami a szex lett volna, mert jól esett mindkettőtöknek hogy valaki figyel rátok meg megért. Nem érzem jogosnak ahogy a belinkelt kérdésed leírásánál szidod, nem rosszabb ugyanis nálad. És egyáltalán nem használt ki. Elsősorban a férjednek kéne túltennie magát a helyzeten. Gondolom főleg arról van szó hogy a nagy korkülönbség miatt jobban félt téged. Keressetek már fel egy pszichológust mert ha ennyi idő alatt nem sikerült megoldani, ezután sem lesz jobb, mindegy mit írunk ide.

Felnőtt viselkedés és problémamegoldás a kulcs.

Sok sikert kívánok nektek

32/N

2019. júl. 12. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Uhh a pasindak üzenem akkor, hogy meghiszem, hogy a csaj tönkrevágta a kapcsolatot és te nem bocsátottál meg, de ilyen gyerekes módon büntetni a másikat, mint, hogy kérdést kiírni és a szájába mondani a dolgokat... Ő sem rabszolga.

Ha ennyi év alatt nem tudtad megbocsátani a dolgát, akkor szakíts inkább vele, mert ez mindenkinek megalázó.

2019. júl. 14. 06:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Visszanyalt a fagyi. A párod tönkre vágta miattad a családj át, most pedig te smároltál mással. Igaz, nem volt megcsalás, de remélem fájt annak a nyomorultnak. Te pedig ugyanolyan kis tetű vagy, mert felháborító, hogy hogyan írsz a képzelt szeretődről, aki elmondásod szerint szeretett.
2019. júl. 14. 15:53
 8/8 anonim válasza:
Szerintem azt sem tudod, hogy mit hazudj.el küldted a párod a szeretőd gyerekének nézzen pelenkát? írtad a barátnődnek mennyire szerelmes vagy, de te nem vagy az? szerintem te nagyon is szerelmes voltál.mégis mit írtatok? csak ki akarod magyarázni az egészet mert kívántál más pasit,lefekudtél vele csak mented a menthetőt, szerintem azért tart még a vita, mert itt nem az igazat írod le hogy zajlott.ahogy olvasom mit írsz alig lehet követni.csak javasolni tudom kis őszinteség és nincs vita, gondolom ez nem megy.
2019. júl. 30. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!