Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az ivás (itatás) minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ivás (itatás) minden esetben növeli a "baleset" (megcsalás) kockázatát?

Figyelt kérdés

1 csók,ha engedi hogy fogdossák,keményebb flört = megcsalás

2 Autót nem vezethet az ember mert nem 100%os a ítélőképessege,bevállalósabb lesz pl.

3 Csajok általában kevésbé bírják a piát, de őket akarják többször elcsábítani. Bár a pasikat meg hajtja a vérük. Mind a két nemnél a piás baráti társaság inkább beleviszi az ilyenbe az embert mint fékeznè.

Itt a fesztiválszezon. Lagzi szezon(leány legénybúcsú).

Mennyire megbízható egy becsípett fiatal??

2019. júl. 7. 15:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Amiért eszembe jutott ,lány pasija kint van nyugaton. A lányt a baráti köréből páran meg akarják....a barátnője inkább asszisztál hozzá ,mint vigyázna rá.
2019. júl. 7. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Ne aggódj,ha vihető akkor viszik:)

alkohollal vagy anélkül

2019. júl. 7. 15:07
 3/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
94%

Hát, engem részegen sem érdekel más kandúr, pedig a buliban egy szintén egy ittas férfi nagyon túrbékolt.

Nekem még sosem volt olyan filmekből ismert pillanatom, hogy másnap más mellett ébredek fel, vagy bevillan hány férfival smároltam... és senki nem vigyázott rám.

Magamból kiindulva: az alkohol inkább kifogás mint ok.

2019. júl. 7. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
nálam volt már olyan hogy kicsit spiccesen félre mentem. sajna.N
2019. júl. 7. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Én spiccesen még jobban szeretem a párom, és többet beszélek róla másoknak is ha nincs velem, többször jár a fejemben. Viszont spiccesen ha valaki fogja magát és ölelgetni kezd, lassabban tudok kitérni. Csókot meg tudok akadályozni, de pl volt hogy ültem a széken társaságban, akinek tetszem hirtelen odajött, magához akart szorítani és lassabb a reakcióm lassabban tudtam kitérni. Ezért ha nincs ott a párom figyelek hogy ne legyek spicces se, mert aztán terjed hogy valaki ölelgetni akart.
2019. júl. 7. 15:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha valaki szereti a párját akkor a piával csak romlanak az esélyek a megcsalásra. Nem bevállalósabb lesz tőle az ember hanem csak még jobban fog neki hiányozni a párja. Legalább is én mindig mindenkinél ezt láttam aki szerette a párját. Még a srácok is igazi kis hisztigépek lettek iszogatásnál, hogy nincs ott az asszony. :) Aki nagyon be van piálva az is inkább elvonul és felhívja a párját ilyenkor. Az lehet, hogy nyitottabb meg több emberrel beszélget és ismerkedik, de a megcsalásnak esélye sincs.

Aki meg nem szereti a párját annak nem kell pia ahhoz, hogy megcsalja. Talán az erkölcsi gátakat fel lehet vele oldani de annyira mindegy mert előbb-utóbb úgy is megcsalja a párját vagy szakít vele aki nem szereti.

2019. júl. 7. 15:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Baráti kör? Milyen "barátok azok, akik megakarják dugni?
2019. júl. 7. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:

7es minden fiú lány barátságban van érdem

K.

2019. júl. 7. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor az nem barátság!
2019. júl. 7. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor ebben a fene nagy oda-vissza barátságban mi a kérdés?
2019. júl. 7. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!