Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor le kellett volna állni vagy már mindegy?
Szerintem ha már megcsalta a párját akkor úgyse fogja vissza fogadni .
Ez nem a te problémád , te csak jól érezted vele magad. Szerintem nyugodtan csináld tovább ahogyan szeretnéd . Csak ne bízz benne mert lehet veled is ez lesz
A szeretője lettél, de sosem lesztek igazán együtt.
Ez baj?? Nem hinném...
Megdugtad, mielőtt tudtad volna... Igen, mindegy.
Itt a legkevésbé hibás te vagy. Illetve nem vagy az végülis, miben lennél? Nem neked van kapcsolatod, nem te kezdeményeztél, de innentől te döntesz, mit kezdesz a helyzetettel, akarsz-e a szexbarátja lenni, vagy sem.
Ő meg majd rendezi magában a többit, azon te ne meditálj, nem a te bajod.
"Megdugtad, mielőtt tudtad volna... Igen, mindegy.
"... innentől te döntesz, mit kezdesz a helyzetettel, akarsz-e a szexbarátja lenni, vagy sem."
Szerintem a 2. menet már arra utal, hogy eldöntötte, hisz a 2. menet előtt már tudta mi a szitu :)
Oké, de a kérdésből ítélve elbizonytalanodott...
Volt ilyen csajom, 20 évesen fülig szerelmes voltam bele ő meg mindig csak húzta az agyam. Aztán volt egy döccenő a kapcsolatában és egyik este egy buli után lefeküdtünk, életem egyik legjobb szexuális élménye volt. Aztán megint kibékültek a vőlegényével és megint szétmentek és 1 év alatt 3-4 lefeküdtünk. Többet akartam, erre leépített, ami akkor fájó volt, mai fejemmel belátom, hogy jól tette. Eltelt 10 év csörög a telefon, hogy találkozni szeretne, nekem éppen nincs komoly kapcsolatom, mondom rendben. Nagyon jól néz ki, 2 gyerek és mivel a férje megcsalta váló félben, újra akarja kezdeni.Segítséget kért amibe belementem (nem anyagi jellegű, inkább morális) és idővel borítékolható volt, hogy újra lefekszünk. Ami 20 éves fejjel szuper volt az 30 éves fejjel jó közepesre sikerült és éreztem, hogy ez nem lesz tartós.
A lényeg, hogy amíg profitálni tudsz a kapcsolatból érzelmek nélkül, addig kihasználnám a helyzetet és nyitott szemmel járnék az utcán. Ha beesik közben egy kapcsolatra alkalmas jelölt, akkor közölném a nővel hogy most másra kell koncentrálnom és tartsa tiszteletben a döntésemet.
Pillanatnyilag ő használ ki Téged és nem fordítva, ezt véssed az eszedbe. Ha te ezt elfogadod és elfogadod a nő által diktált játékszabályokat, akkor működhet a dolog, de később ne reklamálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!