Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Barátnőm otthon neveli a 19 hónapos gyermekünket ameddig én dolgozok, pénteken viszont este 7 helyett már délben hazaértem de ezt nem jelentettem be neki.
Amikor hazaértem mint ahogy a filmekben lehet látni egy férfival fekszik az ágyban és szexeltek vagy már befejezték nem tudom de ilyen a világon nincs olyan érzés volt bennem.
A kisfiam a galéria alatt alszik a kiságyban és csak ő miatta nem csináltam oltári káoszt a lakásban pedig darabokra voltam tőrve.
Kérlek írjátok le nekem hogy mit tehetek mert 2 napja léteznem is nehéz.
Ezek után azon is gondolkoztam hogy a gyerekem nem is az enyém? De nagyon hasonlít rám szóval ezt ki is vertem a fejemből. Aznap elkölzöztem átmenetileg az albérletünkből az egyik barátomhoz akinek ezt elmeséltem.
Olyan szinten átjátszott engem hogy ennek a minimális jelét sem vettem észre eddig és minden nap úgy mentem haza hogy öröm volt hazaérni ahogy fogadott és én is igyekesztem nagyon a "család és az ő " kedvében járni.
Rá sem bírok nézni egyszerűen. Csak a gyereket szeretném és őt sajnálom hogy a nő akit szerettem elvette az apját a gyereknek olyan értelemben hogy az apa és az anya együtt már nem lesznek.
Szó szerint szét vagyok törve ... a következő lépésemet nem tudom ez annyira szét szedett
31/f
Először is légy erős és használj maszkot, színészkedj! Három éves kora előtt nagyon nehéz elérned, hogy te neveld a gyereket. Három éves kora után már ítélhetik neked. Színészkedj neki, hogy folytatni tudjátok.
Én ugyanezt csináltam. Kerestem egy brutáljó ügyvédet és gyüjteni kezdtem a pénzt. A harmadik évben áprilisban felmondtam az albérletet. Már megvolt az új lakás ahova csak én és a fiam voltunk bejelntve. Mire hazaért, már lenulláztam a régi albit és már a papírok is be voltak adva a bíróságra az elhelyezés miatt. Ő csak az anyjához tudott menni egy 25m2-es lakásba, ahol az anyja a hapsijával élt.
Nem hagytam neki időt sem a felkészülésre, sem arra, hogy az elhelyezési per végéig megerősödjön. A bosszú hidegen tálalva jó! Ezt hegyezd meg! Sose akadályozd, hogy láthassa a gyereket, a gyerek előtt is csak jót mondj róla! Ne idegenítsd el. Sajnos mi férfiak ilyenekre kényszerülünk, hogy a gyermekünket nevelhessük!
Sok erőt, kitartast kívánok neked!
10#
Valamit biztosan elrontottam, de itt mar felesleges megkérdezni amit amugy is megtettem parszor de minden szep es jo volt.
Megcsinálta es erre ugye nincs magyarazat itt mar csak en lephetek es fogoj is , ahigy firditott esetben is nem kezdenek kifogasokat keresni hogy miert tettem ... megtettem. Most a nő volt az aki megtette es ez kovetkezmenyekkel fog jarni.
11#
Maximalisan igazat adok neked, tenyleg ezt erdemelné viszont erre meg sajnos en vagyok keptelen, nemntudok szinészkedni sajnos mert szet szakadok belul.
Az anya nyer 3 eves koraig biztosan, utána pedig ő fog szét szakadni mert a fiamat nevelni akarom es a lathatasnal viszont sokkal többet fogom akkor kapni.
Ez egy olyan bosszú lesz ami nem is igazán bosszú mert a gyerekemet akarom es ez ellen innentől kezdve ő semmit se tud majd tenni
A barátnőd egy utolsó szemét szajha. Megérdemli bármit is fogsz tenni! Nem elég hogy megcsalt, még ráadásul a 19 hós gyereketekkel egy házban, addig könyörgöm hogy volt felügyelet alatt a pici? Egy ilyen kis tipegőre néha 2 szem is kevés, mert egy pillanat alatt történhet vele baj. Tudom, mert az én 24 hósomat se lehet szem elől téveszteni egy percre sem. Már az is gyanús ha 2 perce csend van...
Kívánom hogy sikerüljön a felügyeletet megszerezned, az ilyen nő megérdemli hogy elvegyék a gyerekét. Nem csak gerinctelen hanem gondatlan is. Hozakodj csak elő a bíróságon azzal hogy milyen gondatlan volt amikor ki tudja mióta és hányszor hetyegett a szeretőjével amíg a gyereketek felügyelet nélkül volt míg te dolgoztál.
Egy gyerek hatalmas felelősség, 24 órás műszak főleg az anyukának ha ő van vele otthon. Hagyjuk már ezeket a nem érezte magát nőnek csak háztartási robotnak című bromságokat. Nem mentség arra hogy félrekeféljen. Amikor nekem bajom van, fogom magam és kinyitom a számat, megbeszélem a párommal. Ha több figyelmet vagy szexet szeretnék (volt ilyen), akkor rámászok a páromra amikor tehetem és nem mástól várom hogy "megerősítsen a nőiességemben".
Akárhogy is könyörög, eszedbe ne jusson visszafogadni. Legközelebb ugyanezt fogja tenni, maximum óvatosabb lesz.
Kitartást és sok sikert kívánok neked.
32/N
Engem is lepontoztak, pedig nem mondtam semmi olyat, amit egy agyturkász máshogy látna. Ha egy anya dobálja a férfiakat, mert magas a promiszkuitása, akkor a gyerek is eltanulhatja, hogy nem rossz ösztönlényként lenni.
Ne tessék elfelejteni, hogy a kérdezőnek a világa omlott itt össze, nem megcsípte a szúnyog. A lepontozók meg gondolom idejárnak kiélni az elfojtott tartalmaikat és gyönyörködni mások problémájában.
Ne törődj azzal, hogy elcsesztél-e valamit! Kettőn áll a vásár, az ő élete is volt és nem tett érte semmit!
Ha pedig nem akarsz lealacsonyodni erre a féreg színvonalra, az is érthető!
Csak az ezzel az egésszel a gond, hogy tudni kell a bíróságon bizonyítani, hogy ezt műveli az anyuka, máskülönben csak rágalom, és ráfoghatják arra is, hogy bármit megtennél azért, hogy elvedd a gyereket tőle.
Öcsém is így volt. Az exe is kva volt, falta a hapsikat, és többre becsülte mint a saját gyerekét.
Viszont a bíróság neki ítélte ennek ellenére is, mert a védőnő (aki az ő területükhöz tartozott) vállalta a felelősséget. Tudni kell az exe a szülőkkel élt,8 hónapos volt a baba, amíg az ex szülei elmentek éjszakára dolgozni, ő lelépett egy pasival a babát meg rásózta egy idegenre, mi meg 3 napig kerestük hol van, persze a védőnő elérhetetlen volt és fülét-farkát nem mozdította hanem mosta a kezeit a végén.
Szóval mindent gondolj át, ügyvédett fogadj, ő el tudja mondani, mit tehetsz, milyen lehetőségeid vannak, mekkora esélyed van, hogy megkapd stb, a pároddal meg csak utána vessz össze, mert különben megtilthatja azt is, hogy láthatsd ha nála van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!