Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretők milyen okokból szoktak kitálalni?
"...amit egy szerető NEM KAPHAT MEG."
hehe, ezzel vigasztalod magad?
ahogy az előttem szóló is írta, azon kéne mélyen elgondolkozni, hogy mennyire gáz, hogy nem vagy elég a férjednek, és szeretőt tart.
"Mire lehet irigy? Mondjuk a családjára a gyerekeire, a velük töltött időre, a közös ünnepekre és mindenre amit egy szerető NEM KAPHAT MEG."
Nekem ezek a dolgok világéletemben terhemre voltak, és amióta tudok nemet mondani a családomnak, nem is veszek részt bennük. Sose értetem, hogy hogyan létezhet olyan ember, aki ettől nem szenved.
6. os ...a szavaiddal élve LOL
Mire irigy a szerető????,arra drágám, hogy ő szeretne betelepedni a feleség helyére a házba, az ágyába, mindent amiért kettewn gürcölnekbeülni a készbe.., esküvőt,meg lagzit, gyűrűt szeretne, és né lenne..:)
A szeretők azt hiszik, hogy ha ők kapják a minőségi időt és az ajándékokat akkor ők szeretve vannak, azért is tálalnak ki, mert ezzel ki akarják ugrasztani a nyulat a bokorböl és azért is, mert egy idő után ők is belátják, hogy az a "minőségi idő" csak szex.
11-es a helyedben nem lenne ekkora pofám, ha a legutóbb is csak egy kapcsolatban lévő pasinak kellett volna... Te cafat. Inkább menj aztán írd még le párszor, hogy te milyen ügyes kislány voltál, hogy kitálaltál a pasika nőjének, csak az nem hitt neked és azóta feleségül ment hozzá. Mert csak egymilliószor olvastam.
Közben meg biztos az a valóság, hogy ő dobott téged, mert kiállhatatlan személy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!