Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok ti hogy bírnátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy bírnátok ki egy távkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Ha egyikőtöknek olyan távoli munkája van és nem látjátok egymást hetekig...

Ez esteben Megcsalnátok a barátotokat ha egy jó pasi rátok nyomulna...és ti közben már annyira kivagytok a xhiányérzet miatt.

2019. jún. 15. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi éltünk távkapcsolatban. Eszünkbe sem jutott, hogy azért, mert most 2-3 évig ritkábban fogunk találkozni, szakítsunk. A párom kapott egy olyan csábító állásajánlatot, amire mindig vágyott, én meg nem akartam feladni a saját munkámat. Bevállaltuk, kibírtuk. Nem csaltuk meg a másikat. Azóta persze már újra együtt élünk. Nem bántuk meg a döntést.

Ha valakinél felmerül a távkapcsolat közben a megcsalás gondolata, annak a kapcsolatnak már nagyjából vége.

2019. jún. 15. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Férfiként mondom a nőkben van annyi tartás, hogy tisztességesen hazavárják a párjukat, ha egy pasi felajánlkozik, kevés nő tárja szét a lábát.

Viszont fordított esetben tegyük fel a pasi 2 hete már nem szexelt a távkapcsolat miatt, erre egy csaj bepróbálkozik nála, a pasik hány %-a fog nemet mondani?

És ha ilyen messze van egymástól a két fél vajon mennyi az esélye annak, hogy az otthon lévő párja rájöjjön a dologra?

2019. jún. 15. 20:16
 13/14 A kérdező kommentje:

Talán pasiknál más a helyzet...

De volt már olyan hogy nőknél is előfordult az ilyen

2019. jún. 16. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is távkapcsolatban vagyok a párommal. 1-2 havonta találkozunk. És soha nem csaltuk meg egymást. Szóval ha a szerelem megvan minden lehetséges.
2020. jan. 19. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!