Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Két hosszú fekete hajszálat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hosszú fekete hajszálat találtam az ágyunkban! Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

Nekem hosszú vöröses szőkés a hajam! A fiúnknak rövid vörös! Hogy kerülhetett oda?

N 27

2019. jún. 10. 17:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon sajnálom :( én még várnék, mert ezt úgyis letagadná, azt mondaná, híg, hogy a boltból vagy munkahelyen ragadt rá. És mivel kiadod a "kártyád" ezentúl még óvatosabb lesz, és máshol fogja megoldani a nőt...

Voltam én is ilyen helyzetben, de kivártam, és akkor az orra elé dugtam a bizonyítékokat, amik fölött csak hápogott, mert nyilvánvaló volt. Amíg gyűjtögettem a bizonyítékokat (pár hét) addig megszerveztem a költözésemet, albérletet intéztem. Fél lakást össze pakoltam, észre sem vette

2019. jún. 12. 20:26
 22/32 anonim ***** válasza:
36%

Az "igen, most néztem meg" mire vonatkozik?

Telefon?

Van vmi konkrétum a hajszálakon kívül?

2019. jún. 13. 18:05
 23/32 anonim ***** válasza:
12%
Van bármi más problémátok a kapcsolatotokban? Vagy csak a 3 hajszál?
2019. jún. 13. 22:03
 24/32 anonim ***** válasza:
A múltkor itt volt a férjem kollégája ,és megragadt rajta két hosszú szőke hajszálam. Egymáshoz se értünk. A felesége fekete. Még nevettünk is a férjemmel,meg a kollégaval hogy mit kapott volna ezért otthon. Szóval lehet ilyesmi is. De azert tarsd nyitva a szemed.
2019. jún. 19. 17:57
 25/32 anonim ***** válasza:

Ami aztán szerinted a kollégáéknál épp a hálóban, a hitvesi ágyon hullhatott le? Mindkettő, egyszerre, ugyanott?

Itt nem egészen arról van szó, hogy hazajön a pasi munkából, és a kabátján voltak a hajszálak...

2019. jún. 19. 19:10
 26/32 anonim ***** válasza:
Lehet a ruháján volt es lefeküdt az ágyba en is néha ott telefonozok. Nem mondom hogy kizárt,tartsa nyitva a szemet,de ne álljon neki,mert más semmi nincs a kezében és ha félrebacik csak óvatosabb lenne.
2019. jún. 19. 19:14
 27/32 A kérdező kommentje:
Azóta nem találtam, de figyelni fogok jobban. Rengeteget dolgozom. Alig van időm élni. De éreztem már női parfümöt is rajta, szval én szerintem megcsal.
2019. jún. 21. 10:12
 28/32 anonim ***** válasza:

Én írtam privátot is, de nem válaszoltál. Tudod, én voltam az, aki járt hasonlóan.

Örülök, hogy végül is írtál, csak többször kérdeztem, kérdeztük, hogy telefonba, messengerbe sikerült-e belenézni.

A legtöbb esetben így egyből kiderül, főleg ha egy hallgatólagos megállapodás szerint a felek nem nyúlkálnak a másik telefonjához.

2019. jún. 21. 20:03
 29/32 A kérdező kommentje:
Egyszer belenéztem, de semmi, szerintem mindent töröl, így semmit nem fogok találni, viszont ő rendszeresen turkál az enyémbe ami nagyon felháborít.
2019. jún. 22. 00:01
 30/32 anonim ***** válasza:
Persze hogy turkál.Mindenki magából indul ki.
2019. jún. 22. 06:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!