Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hosszú fekete hajszálat találtam az ágyunkban! Szerintetek megcsal?
Nekem hosszú vöröses szőkés a hajam! A fiúnknak rövid vörös! Hogy kerülhetett oda?
N 27
Nagyon sajnálom :( én még várnék, mert ezt úgyis letagadná, azt mondaná, híg, hogy a boltból vagy munkahelyen ragadt rá. És mivel kiadod a "kártyád" ezentúl még óvatosabb lesz, és máshol fogja megoldani a nőt...
Voltam én is ilyen helyzetben, de kivártam, és akkor az orra elé dugtam a bizonyítékokat, amik fölött csak hápogott, mert nyilvánvaló volt. Amíg gyűjtögettem a bizonyítékokat (pár hét) addig megszerveztem a költözésemet, albérletet intéztem. Fél lakást össze pakoltam, észre sem vette
Az "igen, most néztem meg" mire vonatkozik?
Telefon?
Van vmi konkrétum a hajszálakon kívül?
Ami aztán szerinted a kollégáéknál épp a hálóban, a hitvesi ágyon hullhatott le? Mindkettő, egyszerre, ugyanott?
Itt nem egészen arról van szó, hogy hazajön a pasi munkából, és a kabátján voltak a hajszálak...
Én írtam privátot is, de nem válaszoltál. Tudod, én voltam az, aki járt hasonlóan.
Örülök, hogy végül is írtál, csak többször kérdeztem, kérdeztük, hogy telefonba, messengerbe sikerült-e belenézni.
A legtöbb esetben így egyből kiderül, főleg ha egy hallgatólagos megállapodás szerint a felek nem nyúlkálnak a másik telefonjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!