Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kapcsolatban élő nő képes más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő nő képes más férfival alkalmi szexkapcsolatot létesíteni úgy hogy érzelmileg nem kötődik hozzá, a szex miatt teszi és a párjával akar maradni?

Figyelt kérdés
Férfiként kérdezem ezt. Ha valakit érdekel, hogy miért tettem fel a kérdést, privátban szívesen válaszolok.

2019. jún. 10. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Egy szűk réteg az aki nem tud így összefeküdni valakivel. Nyílván kell nekik, hogy szimpatikus férfi legyen akkor is, ha kapcsolatban vannak és akkor is, ha épp nincs pasijuk. Közhiedelem az ami szerint a nők csak kapcsolatban meg nemtudom milyen biztonságos viszonyban dugnak. Nem különbek a férfiaknál, csak nem olyan közlékenyek a témában mint a férfiak. Nem hencegnek, hogy megdugott ez meg az...
2019. jún. 10. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze hogy kepes, miert ne lenne!? Ez egyaltalan nem nem fuggo. Te vagy a szereto es erdekel, hogy csak hasznalva vagy-e?
2019. jún. 10. 15:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen képes erre egy nő is. Ismerek is ilyet. És igen érdekel hogy miért tetted fel a kérdést, úgyhogy várom a válaszod.
2019. jún. 10. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

Lehet, hogy képes lennék rá, de nem látom értelmét és szükségét, mert jól működik a kapcsolatom, és utána nem érezném jól magam pont emiatt.

Az előző kapcsolatomban megtettem, de akkor azért, mert abban egyáltalán nem volt szex, és emiatt már érzelmileg sem vonzódtam hozzá, én már akartam a szakítást.

N

2019. jún. 10. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:

11-nél a pont.

Ezt nem rosszból írom, de a nők egy szállal se különbek a férfiaknál.

A világ egyik legnagyobb hoaxa, hogy csak a miniszoknyás, mellkirakós ribizli, illetve a kapcsolatunkban teljesen elhanyagolt nők lépnek félre.

Hát nagyon nem :D

2019. jún. 12. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!