Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy a férjemet vagy a szeretőmet válasszam. Volt már más is ilyen dilemmában?
Figyelt kérdés
Mindkettőt nagyon szeretem és mindkettő hiányozna, ha nem lenne. Két nagyon más személyiségű emberről van szó és úgy érzem mindkettőre szükségem van. Tudom, hogy hibát követtem el, de visszacsinálni már nem tudom. A férjem és a szeretőm tudnak egymásról, mindketten sürgetnek a döntéssel. Azt is tudom, hogy sokkal jobbat érdemelnek nálam, de nem tudom egyiket se elengedni.
28N
2019. jún. 8. 10:28
11/13 anonim válasza:
Egy férfi sincs az életedben,mert egy igazi férfi ezt nem tűri el.
Megalázol két embert,csak magadat nézed,engedd el mindkettőt,a férjed megérdemel egy normális nőt.
12/13 anonim válasza:
A férjed helyében,(ha nem lenne ekkora balfék) én páros lábbal rúgtalak volna ki..tudván azt hogy a szeretőddel soha nem tudtok megbízni majd egymásban mert mindkettőtök egy gerinctelen féreg!
Szívesen :)
13/13 anonim válasza:
Sokan vannak ilyen helyzetben,csak nem olyan fiatalon mint amilyen te vagy,inkább 10 évvel később.Szinte mindig megmarad mindkét pasi/nő,a környezetemben ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!