Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak minősül?
Azért kezdett ismerkedni, mert elhatárolódtál ezzel a gesztussal a dologtól. Most egy nem vagyunk együttre mégis mi a rákot beszéljen meg. Neked kell eldönteni mit akarsz te buta liba.
32/f
De ezt neki ismondtad vagy jó lett volna, ha kiszopja a kisujjából? Eleve minek feküdtél addig le vele (ismételhetném magam)?
32/f
Akkor fussunk neki újra.
Ő szeret téged.
Te nem akarsz vele kapcsolatot.
Mégis lefeküdtél vele.
Utána közölted vele, hogy nincs köztetek semmi.
Most itt nyígsz, hogy más nőkkel randizik, megcsalásnak számít, meg gyorsnak érezted?
Nem vagy normális, azt gondolom.
Nem vagy komplett XD
Ha nem akarsz vele összejönni a dolgok tiztázása nélkül, akkor taláb szexelni se kellene, aranyom. A pasi helyében rád se néznék többet.
Én csak azt nem értem, hogy mi kell ahhoz, hogy tisztázzátok, mi volt a baj a kapcsolattal. Ez egy hosszú folyamat? Randizgatni akarsz vele?
Szerintem ő annyit érzékel az egészből, hogy lefeküdtetek, örült, hogy újra szeretnél vele lenni, te meg csodálkozva néztél rá, hogy félreértette. A szexből mégis hogy gondolhatta, hogy újra lehet köztetek valami? Fingja sincs, hogy mit akarsz, próbál továbblépni.
Nem megcsalás az, amit csinál. Szabad ember, annyi nővel ismerkedik, amennyivel akar. Ha te akarsz tőle valamit, akkor lépjél. Mondd el neki, hogy mit szeretnél. Ha neki az megfelel, akkor happy end, ha nem, akkor mindenki megy arra, amerre akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!