Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet megcsalás jele, ha a fèrjem lihegve vette fel a telefont amikor hívtam?
2-szer hivtam nem vette fel a telefont. Mikor 3-jára hívtam olyan furcsa volt olyan visszafogottan lihegett..
Sosem vette mèg igy fel a telefont.
Elsősorban nők válaszát várom volt e valaki igy akinek a párja igy bukott le
Nem, így még nem. De mondjuk én akkor is visszafogottan lihegek, ha felmegyek a lépcsőn vagy megfutom a buszt.
Mi okod van nem bízni benne?
Mondjuk futott a mobilhoz, hogy most időben felvegye?
Tegnap én is ezerrel szuszogtam, pont szőnyeg porolás közben hívott a férjem.
Ha a szeretőjével lett volna, akkor előbb kiszuszogja magát, aztán veszi fel.
Ha megcsalna és épp aktus közben hívnád, nem hiszem, hogy felvenné a telefont....
Biztos csak sietett valahova, vagy lépcsőzött. De ha ennyiből egyből erre gondolsz és ennyire nem bízol benne, miért vagy vele?
"Ha megcsalna és épp aktus közben hívnád, nem hiszem, hogy felvenné a telefont...."
Meséltek már ilyet pedig.
Ezer meg egy szituáció van, amitől liheghet az ember. Természetesen ha nem akarom, hogy a lihegésem az érthetőség rovására menjen, akkor próbálom visszafogni. Viszont azon gondolkozz el egy kicsit, hogy csalod a férjed éppen...nem veszed fel kétszer...de amikor éppen nyalnak, mint a mézescsuprot vagy tolnak, mint a lopott bringát, akkor hirtelen késztetést érzel rá, hogy felvegyed és lebukj ? :D Szerintem, ha éppen csalt volna, akkor harmadjára sem veszi fel neked.
Bocs, hogy férfiként írtam.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!