Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a baratomat, majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratomat, majd amikor ugy volt, hogy el fogom hagyni, osszevesztem a szeretommel, aki megsertodott es fakepnel hagyott. Mi lesz?

Figyelt kérdés
Baratommal egyutt elunk , mivel lebuktunk a 3.al, elkoltozom. A baratom meg igy is ragaszkodik hozzam , megbocsanata es hosszu evekrol beszelunk. Nem egyszeru, de tudta a szeretom h lepek csak lakast kell talalnom. Egy vita alkalmaval megsertodott m azt vagtam hozza h hanyagoltnak erzem magam es a jelenlegi is tobbet keres mint o . Ezutan eltunt , hiaba hivtam , irtam. Egyszer valaszolt, h legyek boldog a baratommal, olyat mondtam ami miatt o nem akarja. Majd miutan kerdeztem h akkor vegyem lezarasnak h napok ota nm reagal , nem valaszolt. Iszonyu makacs , nem tudom mi van. Azt varja h en fussak utana vagy lyen konnyen kiabrandult? Akkor nm is volt igaz..lassan 6 honapja voltunk egymasnak ugy tunt szeretjuk egymast majd jon egy vita es eltunik?? En tenyleg nm ertem.pont amikor a legnagyobb szuksegem lenne ra. Nehez nekem 6 ev utan kell lezarnom a kapcsolatot, tudta mit vallal. Korabban mondta h lehet h el kellene tunjon egy idore h konnyitsen a dontesemen m akkor meg hezitaltam. De megint mas ha ugy hagy ott h elmondja mi van v szo nelkul. Egyre rosszabb ez nekem mit tegyek?? Nem akarom vegleg elvesziteni vele akartam lenni. Olyan eros alapnak ereztem ot , erre itt hagyott..27n
2019. máj. 11. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
Boldogsághal tölt el, hogy a szenvedésedről olvashatok! Folytasd még kérlek!
2019. máj. 11. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Azon kívül, hogy már tényleg kaptál egy valag választ, mégis milyen kérdés az, hogy "mi lesz?"

Mi lenne? Holnap vasárnap lesz. Az lesz, hogy egyedül maradsz. Mert találtál egy fantasztikus pasit az helyett aki tényleg szererett. Egy csodás új pasit aki egy idióta amúgy. Kár, hogy nem jelentkezik, megérdemelnéd, hogy ilyet kapj.

2019. máj. 11. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:
9%

Off.

Melyik volt a kerdezo lelozo kerdese?

Ez igy eleg zavaros.

2019. máj. 12. 06:25
 14/15 anonim ***** válasza:
2019. máj. 12. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

erre mondják, hogy két szék közé...

Talán gondolni kellett volna erre a lehetőségre is.

Ez a hajó már elment. Most már csak annyit tehetsz, hogy megadod az esélyt magadnak is és a barátodnak is az újrakezdésre. De mindketten valaki mással.

2019. máj. 13. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!