Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 22 éves HR esként dolgozom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves HR esként dolgozom, és viszonyom van a főnökömmel. De a főnök felesége hozzánk fog jönni dolgozni, és ezt mi nem tudjuk megakadályozni, vele kell majd dolgoznom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 10. 21:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Én a helyedben akkor olyan gyorsan elhúznám onnan a csíkot, amilyen gyorsan csak lehet. Attól tartok, hogy így is, úgyis te húzod majd a rövidebbet,ha lebuktok. Már pedig ez előbb vagy utóbb bekövetkezhet. A megcsalás szinte minden esetben kiderül a másik fél számára. Az nem egyértelmű számomra a kérdésben, hogy kötődtök egymáshoz érzelmileg vagy futó kufircolásról van-e szó, mindenestre, ha nem szeretnéd, hogy tönkremenjen a karriered emiatt, én beadnám a helyedben a felmondásomat.
2019. máj. 11. 11:51
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Majd írd már meg ki húzta a rövidebbet! Kíváncsi vagyok😂😂 Ha bunyó lesz az asszony meg közted akkor videót is kérnék bizonyítékként. Hozok popcornt és szárrá röhögöm magam😂😂

N

2019. máj. 11. 12:17
 23/35 anonim ***** válasza:
*szarrá
2019. máj. 11. 12:17
 24/35 anonim ***** válasza:
48%

[link]

# 22-es válaszoló, miután szárrá röhögte magát

2019. máj. 11. 12:59
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Menj el onnan mert ez a helyzet csak rosszabb is lehet. De látom korán bele tanultál hogyan lehet megalapozni gyorsan és biztosan a felívelő karriert.

Van egy gerinctelen főnököd aki téged kihasznál miközben nem hagyja ott a biztos asszonyt, egy hülye feleség aki lehet mindent tud vagy semmit se sejt és te aki a törtető céljaid érdekében a főnök szeretője vagy.

Menj amig a főnök vagy a neje ki nem rúg.

2019. máj. 11. 13:07
 26/35 anonim ***** válasza:
88%
Az ürítőlyukak tudnak írni? Mik vannak....
2019. máj. 11. 21:38
 27/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem volt köztük rengeteg hasznos. Lehet beszélek a főnökömmel hogy juttasson be máshova egy ismerősének .... vagy nem veszem fel a feleséget azt kész 😅😂

Ja és nem lesz bunyó az tuti 🤣☺️

2019. máj. 11. 22:39
 28/35 anonim ***** válasza:
53%

Én is hallottam egy hasonló szitut,ott a szerető összehaverkodott a feleséggel, amitől a férj teljesen begőzölt.A pasi annyira aggódott amiatt,hogy a ribi elmeséli a kis sztoriját,hogy rengeteg lóvét és ajándékot tudott lehúzni róla.

Ennek ellenére a csajszi végül kitálalt a feleségnek.

2019. máj. 11. 23:02
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
"Nem a te sarad?" Te teszed szét a lábad a főnöknek akiről tudod hogy házas, tehát a te sarad is. Ha ez így rendben lenne, nem problémáznál azon hogy az asszonnyal kell dolgoznod. Viseld a tetteid következményét, ilyen egyszerű.
2019. máj. 11. 23:36
 30/35 A kérdező kommentje:
Hat nem is az enyém. Nem tartok pisztolyt a fejéhez sottt nem is könyörgök neki ..... innentől kezdve ez az ő döntése 🧐🧐
2019. máj. 11. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!