Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Prostik tudnak akkora örömet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostik tudnak akkora örömet okozni mint egy barátnő?

Figyelt kérdés
Csak mert barátnő mellett is sokan járnak prostihoz. Úgy látszik, mégiscsak jó az a szolgáltatás, csak drága.

2019. máj. 5. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Undorító a kapormártás.
2019. máj. 5. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

#10 hmm lazac is meg drága bor is.

Egy igazi kis ínyenc vagy.

Kihagytad viszont, hogy egy jól menő vállakozó vagy esetleg egy cégvezető, aki pont a gyakorikérdések -felnőtt párkapcsolati témakörét böngészi.

Tanács. Ha kisebbet mondasz az hihetőbb.

2019. máj. 5. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
86%

Jó ott bármit ehetsz nem ez a lényeg.

Az igényesség.

Az a baj, ha egyszer volt egy ilyen barátnőd, aki nem csak csinos de okos is és jó vele szeretkezni... utána már képtelenség lenne élvezni a prostit. Mert tudod hogy illúzió. Nem igazi.

Természetesen az ilyen barátnőkét nagyon keményen meg kell küzdeni az életben.

McDonalds töppedt burgereket könnyebb zabálni.

2019. máj. 5. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

#12,Látom átjött a lényeg... (jól keresek, de nem járok luxus étterembe. Csak képletesen értendő)

Az viszont tény, hogy ínyenc vagyok a nők terén. Mindig is az izgalmas, kihívást jelentő nőket kerestem. Egy prostit én se tudnék élvezni, lehet bármilyen orosz instamodell is.

2019. máj. 5. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:
6%
Soha egyetlen barátnőm sem tudott olyan élményt nyújtani az ágyban, mint néhány megválogatott lakásos prosti. Cumizásban, kézimunkában egy barátnő legfeljebb a középszerű szintig tud eljutni, és már ennek is örülni kell, mert ez is elég ritka, mondjuk 5 lányból max. 1 jut el erre a szintre, 2-3 egyáltalán nem hajlandó csinálni, vagy annyira béna, hogy inkább hagyjuk. Lakáson rendelő csajok viszont legtöbbször komoly tapasztalattal és igyekezettel rendelkeznek, és több közülük alapárban vagy kis felárral engedi bele a szájába és nyeli le az anyagot. Újabban már nem is gyötröm ilyesmivel a barátnőimet, amelyik csinálja oké, de ha nem, akkor 1-2 hetente elmegyek valamelyik fizetős csajszihoz, hogy alaposan lerendezzen...
2019. máj. 5. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
férjemet elengedtem prostihoz, mert kiakarta próbálni és úgy jött vissza, hogy borzalmas volt, mind a szopás, mint a szex, pedig előtte tervezgette, hogy rendszeres lett. Helyette én cumizom napi kétszer :D 22L
2019. máj. 6. 22:55
 17/17 anonim ***** válasza:
A markod a legjobb örömokozó, sem barátnő, sem (p)rosti nem tudja pontosan, hogy mi a legjobb neked.
2019. máj. 25. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!