Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, csak szerintem vicces ez? :D
ez ilyen, kellett neki az izgalom..
a párkapcsolatoktól még/már a tőzsde is kiszámíthatóbb
Hát nem tudom. Nekem szex vagy vonzalom vagy párkapcsolat szemponjából tök mindegy, hogy mi a másik foglalkozása, pedig jómagam is egész jó cégnél dolgozom marketingesként és üzletkötőként. Nem nézem le a sarki kebabost. Igazából nekem ez a fajta mentalitás elég taszító. Számomra az emberi tulajdonságai ennél sokkal fontosabbak. Csak akkor tudnék erre érdemi választ adni, ha ismerném a barátnőd szemszögét is. Én mondjuk hamarabb állnék össze egy jólelkű sarki kebabossal, mint egy lenéző közgazdásszal. De tök mindegy igazából mert a hűtlenség sehogy sem oké. Csak azért lássuk a saját szemünkben is a gerendát.
A kérdésre válaszolva ez így leírva, nem mögégondolva valóban komikus.
Megvan a dolog iróniája, humora.
Ezt én is megmosolyognam, persze nagyon fájna. És ez nőként mondom.
Ez inkább olyan kínodban nem tudod, hogy ezen most sírnod, avagy nevetned kellene. Nem túl szerencsész szitu.
De hát megcsaltak, szmítasz gondolom... nagy veszteség ez. Gyász, mint mikor egy szeretted meghal... hiszen most is egy szerettedet vesztetted el :( mindenki máshogyan dolgozza fel. Az agy is különféle stratégiákat alkalmaz. Neked éppen ezt, így rögzült a viselkedésminta.
A megcsalásra visszatérve meg hát... egyszerűen vannak ilyen személyiségek, akik nem monogámak. Ne vedd magadra ezt a félremenős dolgot!
Mindegy, hogy kivel csalt meg... ha neki a kebabos volt a vonzó, ő tudta éppen kielégíteni a csajszi szükségleteit, ő tepert érte, akkor így! Az érzések nem racionálisak, nem lehet őket közgazdasági modellekrre visszavezetni. Persze, szép és jó a mikroökonómia feltételezése, miszerint mindenki arra törekszik, hogy maximalizálja hasznát, kielégítse szükségleteit. De az ember nem így működik...
Nem buta egyikük sem, az sem számít, hogy tanultak-e, csak emberek, és gyakran érthetetlen döntéseket hoznak, amivel még saját maguknak is kárt okoznak, nagyon rövidlátók. Ennyi.
Legközelebb érdemes olyat keresned, aki monogám, aki hajlandó közösen megoldást keresni, ha gond lenne köztetek. Nehéz, de ha másnak nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!