Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti hallottatok már olyanról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hallottatok már olyanról, hogy egy nőnek elege lett, hogy folyamatosan megcsalják és ENNEK HATÁSÁrA tudatosan olyan partnert keresett, aki sosem csalná meg?

Figyelt kérdés
A fordított esetből rengeteg van, kíváncsi vagyok, van-e ilyen.
2019. máj. 3. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Csatlakozom azokhoz,akik kategórián alul választottak.Nyilván nem az a nagy szetelem,de az úgyis el múlna.És így is működim 13 éve,bár én sokat alkalmazkodok
2019. máj. 3. 17:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is elgondolkodtató, hogy miért veszitek alapnak, hogy feltétlenül "kategória alatti" az a pasi, aki nem csal meg. Ezek szerint ti is úgy gondoljátok, egy pasi "kategóriájának" mércéje kizárólag az, hogy mennyi nővel van együtt.
2019. máj. 3. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Szintén kategóriám alatti, tudatosan. (Szintén nem nyámnyila, nem impotens, ahogy valaki írta is már. Még jó kiállású is, okos, segítőkész. Csak éppen özvegy volt két gyerekkel). Tudtam, hogy sosem fog megcsalni. (Együtt már 19 éve.)
2019. máj. 3. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Akik azt válaszoltak, hogy kategórián aluli partnert választottak?

- ezt gondoljátok a társatokról komolyan? tudják, hogy így értékelitek, viszonyultok hozzá?

- nem lehet, hogy őket értekiletek alul vagy magatokat felül?

Kérdező, akik állandóan hűtlen/tróger partnert választanak, nem szándékosan vafy tudatosan teszik, hanem hiányos őn- és emberismeret, sérült tanult viselkedési minta, idealizáció miatt és azt hiszik, hogy értük majd megváltozik.

2019. máj. 3. 18:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Kinézetre kategóriámon aluli. Magyarán kaphatnék sokkal jobbat külsőre, de nem akarok. Egy kevésbé helyes férfi általában sokkal jobban megbecsüli a szép nőjét. Attól még értékes embernek tartom, különben nem lennék vele.
2019. máj. 3. 18:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Sajnos meg az se biztos,ha kategoriajan alulit valaszt...A noverem regen szep lany volt,nala gyengebb megjelenesu fiut valasztott...de kb 17 ev hazassag utan megis megcsalta

El.is koltozott,a nojevel elt,de rajott,h a novereet szeteti,es visszament.Ennek mar vagy 22 eve,es egyutt vannak

2019. máj. 3. 20:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Semmi sem garancia, persze.
2019. máj. 3. 20:43
 18/18 anonim ***** válasza:

14#!

7# vagyok. Igen tudja a párom, ő mondta az elején hogy nem is érti hogy választhattam őt :-D Persze viccesen. Én magam sosem éreztem őt "kategórián alulinak" és csakis ezért irtam igy le most mert ő viccelődött ezzel sokat. Az tény hogy szüleim is kinyilvanították hogy "kategórián aluli", mert ő "proli" családból származott mi meg budai közeposztaly vagyunk és a szüleimnek fájt hogy miért adom lejjebb. De emberileg se proli nem volt se "kategórián aluli".

2019. máj. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!