Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadottabb, ha a pasik csalnak folyamatosan, mind ha a nők?
Sosem értettem, hogy egyesek miért hangoztatják, hogy a férfiaktól elfogadottabb a megcsalás. Ezt mégis mire alapozzátok? Ki, hol mondja azt, hogy hááát, oké, a férfi félreléphet? Valahogy egy közösségben sem hallottam még ilyet.
Ellenben sokszor látni, hogy akármi miatt is történik a megcsalás vagy a szakítás, gyakrabban próbálják kihozni azt, hogy a férfi nem adott meg mindent a nőnek, függetlenül attól, hogy mi volt a valóság és ki lépett félre. Itt is volt több olyan kérdés, ahol a férfi válni, szakítani akart értelmes indokkal és a női válaszolók 90%-a kihozta, hogy biztos a férfi a hibás. Megcsalásokkor is ez szokott lenni: A férfi általában egyenesebben közli, hogy félrelépett, megbánta, ennyi. Ellenben a legtöbb nő lenyom egy egész drámatagozatot, sír és áldozatnak állítja be magát.
Plusz ne felejtsük el azt a két általános nézetet, amit rengetegen hangoztatnak: A férfiak csak dugni akarnak és több férfi lép félre, mint nő. A valóságban a két fél pont ugyanannyira dugni akar és pont ugyanannyi férfi lép félre, mint nő.
11-nek igaza van, megcsalásnál inkább a nők találnak "megértő fülekre".
-ha a férfi lép félre: fujj, mocskos disznó, csak a farka után ment, ösztönállat, szegény feleség nem ezt érdemli, stb...
-ha a nő lép félre, érzelmi alapon ment, otthon elhanyagolták, megint nőnek érezhette magát, ő egy áldozat, a férj magának köszönheti, stb...
Pár éve volt egy nagy felmérés a németeknél, hogy melyik nem csalja többet a másikat.
A felmérés során a résztvevők nagy többségben azt mondtak, hogy azért több férfi csak, mint nő. Az eredmény pár tizedes eltéréssel 50-50% lett.
A nők egyszerűen diszkretebbek. Ha egy csajt megcsalja a pasija, azt az egész világ megtudja. Azt éveken át titkolja a legjobb barátnője elől, hogy neki is viszonya van.
Btw, prostik meg nem azért nők, mert a férfiak többet csalnak, hanem azért, mert egy nő ingyen is kap szexre bármikor férfit, így nem alakult ki a kereslet-kínálat.
Én úgy vagyok vele, hgy amit elvárok a páromtól (ez esetben a hűség) akkor én is ezt nyújtom.
Ha én nem ezt nyújtom, akkor pofátlanság lenne tőle elvárnom.
És férfiként nem csalom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!